Μια από τα ίδια θα δούμε απόψε με την αλλαγή του χρόνου στα κανάλια, που θέλουν να σκορπίσουν χορό και κέφι με τηλεοπτικά προγράμματα, που όμως δεν ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα τόσο σε πρόσωπα καλλιτεχνών, όσο και σε παρουσιαστές.

Ξεχωρίζει το πρόγραμμα της ΕΡΤ 3 πάνω στην αλλαγή του χρόνου με την μαγνητοσκοπημένη συναυλία παραγωγής ΕΡΤ3 που πραγματοποιήθηκε στις 17 Ιουνίου στο Επταπύργιο Θεσσαλονίκης.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο αγαπημένος Θεσσαλονικιός δημιουργός επιστρέφει στην γενέτειρα του 60 χρόνια μετά, στήνοντας μια μουσική βραδιά, που επιμελείται καλλιτεχνικά ο ίδιος.

Θα παρουσιάσει μερικές από τις αγαπημένες του μελωδίες, ειδικά επιλεγμένες και ενορχηστρωμένες για το Φεστιβάλ Επταπυργίου του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Τις ενορχηστρώσεις υπογράφουν ο Αντώνης Σουσάμογλου και ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης, υπό την μπαγκέτα του αρχιμουσικού Μίλτου Λογιάδη θα φωτίσει πτυχές του έργου του Διονύση Σαββόπουλου.

Παραγωγή του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης
Διεύθυνση Ορχήστρας Μίλτος Λογιάδης
Ενορχηστρώσεις Αντώνης Σουσάμογλου, Λάζαρος Τσαβδαρίδης
Μικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης
Διεύθυνση Χορωδίας Μαίρη Κωνσταντινίδου
Ερμηνεύουν:Διονύσης Σαββόπουλος, Φώτης Σιώτας, Κατερίνα Πολέμη

Διάρκεια: 80΄

Για την τηλεόραση:
Σκηνοθεσία: Γιώργος Μπότσος
Διεύθυνση παραγωγής: Πένυ Δόντσιου
Μοντάζ: Αναστασία Δασκαλάκη

Ακολουθούν τα μουσικά πρόγραμμα που θα προβληθούν το βράδυ του Σαββάτου (31/12) στα άλλα κανάλια:

Alpha: Τελικός “Just The 2 Of Us” με την “ελίτ” των καλλιτεχνών (20:00)

Ο μεγάλος τελικός στο “Just The 2 Of Us” θα έχει λάμψη, εκπλήξεις, χορό, μουσική και φυσικά πολύ τραγούδι.

Το μουσικό show θα χαρίσει στις 20:00 μια αξέχαστη βραδιά παραμονής Πρωτοχρονιάς με συναρπαστικές ερμηνείες που θα συγκινήσουν, ανατροπές, διασκέδαση και φυσικά ανεβασμένη διάθεση σε έναν μεγάλο τελικό.

Οι “Melisses” θα είναι εκεί για να απογειώσουν το κέφι. Σταθερή αξία τα μέλη της κριτικής επιτροπής, Βίκυ Σταυροπούλου, Σταμάτης Φασουλής, Δέσποινα Βανδή και Καίτη Γαρμπή θα βρίσκονται στο πλάι των ζευγαριών αλλά και απέναντί τους… έτοιμοι να τους αξιολογήσουν για να βρουν το ζευγάρι που θα ξεχωρίσει!

Στον Alpha τo Σάββατο, παραμονή Πρωτοχρονιάς, στις 20:00 γιατί…παίζει πάρτι στο Just και μάλιστα πρωτοχρονιάτικο.

“Σπίτι με το Mega” με Κιάμο, Τσαμπά και Σαφέτη (21:00)

Ένα ακόμα εορταστικό επεισόδιο ετοιμάζει το “Σπίτι με το MEGA” για την αλλαγή του χρόνου. Καλεσμένος αυτή τη φορά θα είναι ο Πάνος Κιάμος.

Η Ρούλα Κορομηλά ετοιμάζει ακόμη ένα “Σπίτι με το MEGA” για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς και το κέφι θα είναι στα ύψη.

Ο Πάνος Κιάμος, ένας από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές της γενιάς του, που ξέρει όσο λίγοι να ξεσηκώνουν τον κόσμο με την εκρηκτική σκηνική του παρουσία και τα δημοφιλή σουξέ του, πρωταγωνιστεί σε ένα εορταστικό πάρτι με πολύ κέφι. Δίπλα του θα βρεθεί ο μοναδικός Tonis Sfinos, ο οποίος έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου με το πολύπλευρο και αστείρευτο ταλέντο του, βάζοντας τη δική του πινελιά σε αυτό το λαμπερό show.

Η Κατερίνα Λιόλιου θα εντυπωσιάσει σε μία ξεχωριστή εμφάνιση τραγουδώντας τις γνωστές επιτυχίες της. Από αυτή τη γιορτή δεν θα μπορούσε να λείπει το ταξίδι στην παράδοση: η Γωγώ Τσαμπά και ο Κώστας Σαφέτης μάς ξεσηκώνουν και ανεβάζουν την πρωτοχρονιάτικη διάθεση στα ύψη.

Στη βραδιά συμμετέχουν ο ράπερ OGE, η Nafsica, η Kianna και ο Γιάννης Τεργιάκης που δίνουν το δικό τους ρυθμό στο πάρτι. Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Περιστερίου γεμίζει τις καρδιές μας με όμορφες γιορτινές μελωδίες.

Open: “Ό,τι αγαπώ”, με Μπέζο – Ασλανίδου (21:00)

Παραμονή Πρωτοχρονιάς υποδεχτείτε τον νέο χρόνο όπως του αξίζει, με ό,τι πιο γιορτινό από την αγαπημένη καλλιτέχνιδα Μελίνα Ασλανίδου, με χορό, τραγούδια και πολλές εκπλήξεις για το τηλεοπτικό κοινό.

Το κέφι θα είναι σίγουρα στα ύψη, με ωραία μουσική και θετική διάθεση στο “Ό,τι αγαπώ”, με τον Γιάννη Μπέζο, στις 21:00, στη συχνότητα του OPEN!

ΕΡΤ 2: Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (22:30)

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) φοράει τα γιορτινά του και μας υποδέχεται για την αλλαγή του χρόνου. Το πρόγραμμα της Παραμονής Πρωτοχρονιάς ανοίγει στις 22.30 ο Jerome Kaluta και η Big Band του με μία μοναδική συναυλία με soul και funk επιτυχίες.

Ο χρόνος αλλάζει με ένα θεαματικό σόου πυροτεχνημάτων που θα φωτίσει τον αττικό ουρανό (όπως κάθε Πρωτοχρονιά τα τελευταία χρόνια), ενώ, τα πρώτα λεπτά του νέου έτους, δίνεται το σήμα εκκίνησης για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, τον καθιερωμένο πλέον «SNF RUN: 2023 FIRST RUN» του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Στη συνέχεια, στήνεται ένα μεγάλο πάρτι στην Αγορά με τον Ιταλό DJ Beppe Loda. Από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι εντυπωσιακές χορογραφίες των Σιντριβανιών στο Κανάλι. Οικοδέσποινα της λαμπερής γιορτής είναι η ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη.

Παράλληλα, το Παγοδρόμιο και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος παραμένουν ανοιχτά, μόνο για αυτήν τη βραδιά, μέχρι τις 02.00 το πρωί για όσους θέλουν να καλωσορίσουν τη νέα χρονιά κάνοντας φιγούρες στον πάγο ή παίζοντας με τις εντυπωσιακές Φωτιστικές Εγκαταστάσεις. Μπαλόνια για τα παιδιά, κεράσματα και πολλές ακόμη εκπλήξεις ολοκληρώνουν το σκηνικό της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στο ΚΠΙΣΝ.