Οι κορυφαίοι του ελληνικού τραγουδιού Βασίλης Καρράς και Νίκος Μακρόπουλος μαζί με τους φίλους τους Νίκο Ζωϊδάκη, Γιάννη Καψάλη, Ματθαίο Τσαχουρίδη, Δημήτρη Χρυσοχοΐδη και Μάκη Σεβίλογλου ενώνουν φωνές και δυνάμεις σε μια μεγάλη διαδικτυακή συναυλία παγκόσμιας απήχησης, που θα μεταδοθεί Σάββατο 30 Ιανουαρίου στις 9.00 το βράδυ.

Πρόκειται για μια συνεργασία με σκοπό να ταξιδέψει το ελληνικό τραγούδι σε όλες του γωνιές του κόσμου, να αγκαλιάσει τον Ελληνισμό του εξωτερικού και να μας συντροφεύσει με νότες και αγαπημένες επιτυχίες αυτή τη δύσκολη περίοδο που όλοι διανύουμε.

Οι τελικές πρόβες έγιναν στην “Πύλη Αξιού”, όπου οι καλλιτέχνες έδειξαν ότι πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός, για μια μουσική πανδαισία, που θα μεταδοθεί  μέσω live Streaming και θα μπορεί να την παρακολουθήσει ο κόσμος, απ’ όπου και αν βρίσκεται, από κάθε γωνιά του πλανήτη.

«Αποφασίσαμε με τους φίλους μου να κάνουμε μία βραδιά στο διαδίκτυο. Να ζεστάνουμε τις ψυχούλες του κόσμου, μήπως και χαμογελάσουν λίγο τα χείλη τους. Ευχαριστούμε πολύ για την αποδοχή», είναι το μήνυμα που έστειλε στον κόσμο ο πολυαγαπημένος τραγουδιστής Βασίλης Καρράς, μιλώντας στο GRTimes.gr.

«Θα είμαι κι εγώ εκεί και σας περιμένουμε όλους για να κάνουμε παρέα», είναι το μήνυμα του αγαπημένου τραγουδιστή Νίκου Μακρόπουλου, που περιμένει με ανυπομονησία αυτή τη μεγαλειώδη συναυλία.

«Θέλω να εκφράσω τη μεγάλη μου χαρά που θα συμμετάσχω σε αυτή τη μεγαλειώδη συναυλία. Χαίρομαι που είμαι κι εγώ, απ’ την Κρήτη, ένα κομμάτι σε αυτή τη μουσική πανδαισία», ανέφερε ο γνωστός λυράρης Νίκος Ζωϊδάκης .

«Για πρώτη φορά θα παίξουμε ιδιαίτερες μουσικές και θα τιμήσουμε τραγουδιστές», υπόσχεται ο εθνομουσικολόγος και Perfomer of the Year UK 2015, Ματθαίος Τσαχουρίδης.

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας και μάθετε πως θα παρακολουθήσετε την παγκόσμια διαδικτυακή συναυλία, World Stage Global Streaming, πατώντας εδώ.