Ύστερα από 10 χρόνια γάμου, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και σε ανακοίνωση προς τα ΜΜΕ αναφέρουν ότι χωρίζουν με μεγάλη αγάπη μεταξύ τους…

Το κύμα των χωρισμών δεν έχει τέλος στο χώρο της καλλιτεχνικής ζωής και των προσώπων της δημοσιότητας, όπως συνέβη πρόσφατα με την Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαϊδη, καθώς φαίνεται ότι η ευτυχία δεν κρύβεται κάτω από τα λαμπερά φώτα των τηλεοπτικών πλατώ, ούτε πίσω  από τους προβολείς της φαινομενικής επιτυχίας.

Το αξιοσημείωτο μάλιστα είναι ότι στις περισσότερες περιπτώσεις τα ζευγάρια ισχυρίζονται σε δημόσιες δηλώσεις τους ότι χωρίζουν από … αγάπη και μετά από μεγάλη προσπάθεια να μείνουν μαζί.

Ενδεικτικά η ανακοίνωση, που εξέδωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη αναφέρει:

«Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας.

Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στη ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη», καταλήγει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος τους.

Απάντησαν για το διαζύγιο Καραβάτου-Κατσούλης: «Ο Κρατερός είναι…»

 

Πριν από λίγα χρόνια είχαν δηλώσει για τις μεταξύ τους «εκρήξεις» σε συνέντευξή τους:

Κατερίνα Καραβάτου: «Μοιάζουμε σε βασικές αρχές, ο τρόπος διαχείρισης τους, όμως, στις συμπεριφορές μας είναι διαφορετικός. Δηλαδή, ο Κρατερός είναι πολύ πιο δυναμικός από μένα, παρόλο που συνήθως εγώ φαίνομαι πιο δυνατή».

Κρατερός Κατσούλης: «Η Κατερίνα είναι δυναμική, αλλά με το δικό της τρόπο. Είναι ήρεμη δύναμη. Είμαι της άποψης ότι ένα ζευγάρι δεν είναι κακό να μη συμφωνεί απόλυτα σε όλα. Δυο άνθρωποι, για να είναι καλά πρέπει να συμφωνούν στα πράγματα που οι ίδιοι στη σχέση τους έχουν ορίσει ως σημαντικά. Στα βασικά, λοιπόν, ως ζευγάρι έχουμε, συμφωνήσει. Τα υπόλοιπα, στα οποία τυχαίνει να διαφέρουμε, απλώς δημιουργούν ποικιλία στη σχέση μας, όχι πρόβλημα. Είμαστε ένα κανονικό ζευγάρι, υπάρχουν και εκρήξεις στη σχέση μας. Στα πράγματα που διαφέρουμε, όμως, ο ένας πάντα προσπαθεί να καταλάβει και να αναλύσει την αντίδραση του άλλου, ώστε να μην αφήνουμε τον εγωισμό να μας απομακρύνει».