Άριστες εντυπώσεις άφησε  η νέα τηλεοπτική σειρά “Άγιος Παϊσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό”, που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης στο MEGA καθηλώνοντας ένα μεγάλο μέρος του κοινού.

Εξαιρετική ήταν και η απήχηση σε τηλεθέαση, καθώς στο δυναμικό κοινό 18-54 ετών κατέγραψε 32,3% ενώ στο γενικό 33%.

Η ιστορική-βιογραφική σειρά “Άγιος Παΐσιος”, που αποτελείται από ένα εκλεκτό καστ ηθοποιών, ακολουθεί την πορεία του Αγίου Παϊσίου, από τη γέννησή του μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να μονάσει. Το σενάριο υπογράφει ο Γιώργος Τσιάκκας και τη σκηνοθεσία ο Στάμος Τσάμης.

Οι τηλεθεατές περίμεναν με αγωνία της έναρξης της καινούργιας σειράς, κι όπως φάνηκε από τα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα οι χρήστες ενθουσιάστηκαν με το συνολικό αποτέλεσμα, ενώ ιδιαίτερη μνεία έγινε και στην εξαιρετική ερμηνεία του 84χρονου Νικήτα Τσακίρογλου στον ρόλο του Άγιου Αρσενίου του Καππαδόκη.

Η σειρά έχει ποιοτική γραφή κειμένων – διαλόγων, “στρωτή” σκηνοθετική ματιά, ρυθμό και κίνηση, που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεθεατή, ενώ αποδίδονται υπέροχα και συγκινητικά οι σκηνές του διωγμού των Ελλήνων από τις περιοχές της Καπαδοκίας και από τα Φάρασα με διεισδυτική ματιά στην καθημερινή τους ζωή, στα τραγούδια, στα ήθη και στα έθιμα.