Για το ρόλο του στη σειρά του Mega ¨Η Γη της Ελιάς” αλλά και τις δυσκολίες που έχει περάσει στη ζωή του μίλησε ο δημοφιλής ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης, που καταφέρνει εδώ και χρόνια να ενσαρκώνει ρόλους του ντόμπρου και παραδοσιακού Έλληνα, ισορροπώντας με επιτυχία στο χθες και το σήμερα των ηθών.

Ο ηθοποιός ήτανκαλεσμένος στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και είπε για τη νέα επιτυχημένη σειρά που συμμετέχει:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την ‘Γη της ελιάς’. Την έχει αγαπήσει πολύ ο κόσμος αυτή τη σειρά. Νιώθουμε έτσι ότι κάνουμε και εμείς. Είναι μια ευτυχισμένη στιγμή».

Για το ρόλο του και την εξέλιξη της πλοκής δήλωσε: «Είναι ένας θετικός ήρωας. Ξεκινάει με την εγκατάλειψη της δικηγορίας, μετά από μια ατυχία. Από εκεί και πέρα. είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει το άδικο και προσπαθεί να ισορροπήσει το παλαιό -του παίρνω το Νόμο στα χέρια μου και καθαρίζω- με το καινούργιο. Έχει τελειώσει τη Νομική, δεν ζει στη Μάνη και προσπαθεί να ισορροπήσει τα πράγματα. Η Βάνα θεωρώ ότι έχει ήδη καταλάβει κάποια πράγματα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην πορεία του στον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης. Όπως εξήγησε, βρίσκεται στο θεατρικό σανίδι τα τελευταία 50 χρόνια. «Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος τόσο πρέπει να ανεβαίνει η διάθεσή του.

Μπήκα στα 71 και κάνω κοντά 50 χρόνια θέατρο. Τα τελευταία δύο χρόνια κάνω μόνο τηλεόραση. Αν ζούσα από την αρχή, θα έκανα τα ίδια. Είναι χοντρό, αλλά στη ζωή μου ζω περισσότερο και σκέφτομαι λιγότερο. Ζω την κάθε στιγμή, δεν μπορώ να ζω σε ένα γκρίζο τοπίο. Προτιμώ άσπρο ή μαύρο. Δεν βάζω μπροστά τη λογική, προτιμώ το συναίσθημα», δήλωσε ο ηθοποιός.

Μια συμπεριφορά του κατέστρεψε την ζωή

Πρόσθεσε μάλιστα, πως στο παρελθόν είχε αντιμετωπίσει μία πολύ προσβλητική συμπεριφορά, η οποία ένιωσε πως του κατέστρεψε τη ζωή. «Όταν ένας άνθρωπος αποφάσισε να με προσβάλει με μια συμπεριφορά του, ένιωσα ότι μου κατέστρεψε τη ζωή. Δεν είχε δικαίωμα να το κάνει. Κουράστηκα πολύ να συνέλθω και να σταθώ στα πόδια μου», είπε.

Τέλος, αναφέρθηκε στους συναδέλφους του και δήλωσε πως με πολλούς από αυτούς δε θα συνεργαζόταν ξανά. «Δεν είμαι το καλό παιδί, που όλα τα βλέπει καλά. Θεωρώ ότι αυτοί, για τους οποίους έχεις να πεις μόνο καλά, είναι επικίνδυνοι», είπε κλείνοντας ο δημοφιλής ηθοποιός.