Όλα τα έσοδα από τις εισπράξεις του νέου διπλού δίσκου του με τίτλο “Έρωτας” και “Αγάπη” ο κορυφαίος Έλληνας ερωτικός τραγουδιστής Γιάννης Πάριος θα τα διαθέσει για την δημιουργία δύο κλινών ΜΕΘ στο νοσοκομείο “Μεταξά” της Δυτικής Αττικής.

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης σε μια εκ βαθέων συνέντευξη στον ΑΝΤΕΝΝΑ και στον Νίκο Χατζηνικολάου αποκάλυψε ότι δεν είναι η πρώτη φορά, που προσπαθεί να συμβάλει σε κοινωφελείς σκοπούς. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι από τον συναρπαστικό δίσκο με τα ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ, που είχε τεράστια επιτυχία, τα έσοδα διατέθηκαν για να γίνει το γήπεδο της Πάρου.

Ο Γιάννης Πάριος είχε πολλά να πει.τόσο για την καλλιτεχνική του πορεία, όσο και για την προσωπική του ζωή.  Θυμήθηκε τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι, μίλησε για τα πρόσωπα που τον στήριξαν, τους γονείς του και την αγαπημένη του Πάρο.

Αποκάλυψε επίσης ποιος είναι ο άνθρωπος που τον «βάφτισε» Πάριο. Αναφέρθηκε στα Νησιώτικα και τις μεγάλες συναυλίες που άφησαν εποχή ενώ σε πιο προσωπικό επίπεδο μίλησε για το ρόλο που έχει παίξει ο έρωτας στη ζωή του και τι θέλει για τους τέσσερις γιους του. Αναφερόμενος στο θεσμό του γάμου τόνισε πως αν και έχει κάνει δύο, ο γάμος δεν του πήγαινε ποτέ.

Για τον σπουδαίο ερμηνευτή μίλησε και ο γιος του, Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο πατέρας του εκτός από σπουδαίος τραγουδιστής και συνθέτης είναι και τεράστιος στιχουργός. Μάλιστα ο Γιάννης Πάριος αποκάλυψε μία πολύ συγκινητική ιστορία με τον γιο του.

«Νονοί του ονόματος ήταν πολλοί. Και ο Μάκης Μάτσας και εγώ και ο Γιώργος ο Κατσαρός» ανέφερε ο Γιάννης Πάριος. Όπως αποκάλυψε στην αρχή είχε πέσει στο τραπέζι το όνομα «Παριανός», αλλά υπήρχε ήδη ένας τραγουδιστής στη Βάρη με το όνομα αυτό.

Τέλος ο Γιάννης Πάριος είπε ότι θέλει να ολοκληρώσει την δισκογραφική του παρουσία με την δημιουργία και έκδοση μιας συλλογής με αθάνατα νησιώτικα τραγούδια.