Ο πρέσβης της Ουκρανίας στην Ελλάδα Sergii Shutenko ευχαριστεί μέσω tweet την ευρωβουλευτή της ΝΔ-ΕΛΚ Μαρία Σπυράκη, για την υποστήριξη που παρέχει στη χώρα του, η οποία δοκιμάζεται εδώ και έξι μέρες από τη ρωσική εισβολή.

Η κ. Σπυράκη είχε ανεβάσει νωρίτερα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο από το Ευρωκοινοβούλιο, όπου ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι παρουσίασε διαδικτυακά την επιλογή της χώρας του να καταθέσει αίτημα για την ένταξη της στην ΕΕ.

Η κ.Σπυράκη μάλιστα, τόνισε τις φράσεις του κ.Ζελένσκι «Πολεμάμε για την ελευθερία μας…για τα παιδιά μας..16 παιδιά έχασαν τη ζωή τους…»

Ο πρέσβης της Ουκρανίας αναδημοσίευσε το tweet της κ.Σπυράκη, γράφοντας τα εξής:

« Σ΄ευχαριστώ, αγαπητή φίλη!

Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους  ευρωβουλευτές , που υποστηρίζουν την Ουκρανία σε αυτούς τους σκοτεινούς καιρούς.

Μαζί, ως οικογένεια είμαστε πιο δυνατοί».

Sergii Shutenko
⁦‪@Sergii_Shutenko‬⁩
Thank you, dear friend!
Extending my gratitude to all @Europar_EN MPs, who support Ukraine in these dark times.

Together, as a family, we are stronger! 🇺🇦🇪🇺