Μια καλοστημένη παράσταση θύμιζε το σκηνικό της αναγγελίας των 16 υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές  κατά τη διάρκεια εκπομπής στην ΕΡΤ1 με τον παρουσιαστή να το παίζει “”αδέκαστος και παλικάρι, αποχωρώντας από το πλατό μόλις έμαθε δήθεν το όνομά του.

Οι τηλεθεατές βέβαια κατάλαβαν το τι παιζόταν και έβγαλαν πολλά συμεράσματα για την “αντικειμενικότητα” προυσαστών και δημοσιογράφων της κρατικής ραδιοτηλεόρασης, που από τη μια στιγμή στην άλλη βρίσκονται από το στούντιο στην πολιτική κονίστρα.

Ο εν λόγω παρουσιαστής της ΕΡΤ Κώστας Αρβανίτης έκανε σύνδεση με τον ρεπόρτερ που κάλυπτε τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, από όπου βγήκαν τα πρώτα 16 ονόματα του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και το όνομα του Κώστα Αρβανίτη, ο οποίος έστησε το δικό του σόου, μαθαίνοντας την υποψηφιότητά του του, η οποία φέρεται να είχε «κλειδώσει» εδώ και ημέρες.

«Τώρα για σένα δεν ξέρω πώς να το αναφέρω, να πω συγχαρητήρια;» είπε ο ρεπόρτερ, με τον κ. Αρβανίτη να απαντά: «Άστα να πάν’ στο δι@ολο».

Στη συνέχεια ο Αρβανίτης αποχαιρέτησε το κοινό της ΕΡΤ παίζοντας βίντεο με το οποίο αποχαιρετούσε τους συνεργάτες του. «Γεια σας παίδες» ήταν ο τίτλος του. «Παίρνω τον Οβελίξ και αποχωρώ. Η εκπομπή θα συνεχιστεί όπως πρέπει», είπε και έφυγε από το πλατώ υπό τους ήχους του τραγουδιού «Γεια σας παιδιά».

Μετά το διάλειμμα, ο παρουσιαστής παρέδωσε το «τιμόνι» της εκπομπής στην Φωτεινή Λαμπρίδη που είπε χαρακτηριστικά: «Δεν γλιτώνεις καμιά φορά το εγκεφαλικό». Να σημειωθεί πως η κα Λαμπρίδη είναι σύζυγος του επίσης υποψηφίου Στέλιου Κούλογλου.

Πηγή: iefimerida.gr