Σε σύντομες διακοπές βρίσκονται ο  πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, επιλέγοντας ο πρώτος το Μαράθι Χανίων, ενώ ο δεύτερος την Ισπανία.
 Ο πρωθυπουργός λίγες μέρες αφού συμπληρώθηκε ένας μήνας διακυβέρνησης από την Νέα Δημοκρατία και αφού πέρασαν τα πρώτα νομοσχέδια, αποφάσισε να βρει λίγο χρόνο για τις καλοκαιρινές του διακοπές με την οικογένειά του.

Κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των εκπροσώπων του Τύπου, ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης διευκρίνισε ότι ο πρωθυπουργός θα έχει ολιγοήμερες διακοπές στην Κρήτη.

Στα Χανιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του  ιστότοπου zarpanews.gr, το πρωί της Κυριακής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η σύζυγος του Μαρέβα και η παρέα τους αποφάσισαν να κάνουν εξόρμηση στη θάλασσα, απολαμβάνοντας τα δροσερά νερά και τον ήλιο, όπου τους συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός.  Ευδιάθετος, ο πρωθυπουργός χαιρέτησε τον κόσμο και συζήτησε με πολίτες, που βρισκόταν στην παραλία.

 

Στην Ισπανία ο Αλέξης Τσίπρας

Γιια την Ισπανία αναχώρησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, μαζί με τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα και τα δύο τους παιδιά.

Αυτή είναι η πρώτη φορά μετά από τα πέντε χρόνια διακυβέρνησης της χώρας, που ο πρώην πρωθυπουργός καταφέρνει να βρεθεί με την οικογένειά του και να κάνει ένα ταξίδι αναψυχής στο εξωτερικό.

Σύμφωνα  με πληροφορίες, η οικογένεια Τσίπρα θα κάνει στάση και στη Βαρκελώνη, όπου θα επισκεφτούν το περίφημο γήπεδο της Μπαρτσελόνα, «Camp Nou», έπειτα από «αίτημα» των δυο παιδιών, που αγαπούν υπερβολικά το ποδόσφαιρο.