Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  Πάνος Καμμένος έδωσε στη δημοσιότητα “τα μηνύματα που επικαλείται ο κ. Νίκος Νικολόπουλος ώστε να αποκαλυφθεί, όπως είπε, το μέγεθος της γελοιότητας του υποτιθέμενου εκβιασμού”.

 

Το πρώτο μήνυμα αναφέρει: “Για να μην στεναχωρηθείς το απόγευμα θα βγάλω όλα τα σάϊτ από το γραφείο σου με κρατικές διαφημίσεις και τα άλλα με τον Παππά”.

Στο μήνυμα αυτό υπάρχει η απάντηση: “Εκβιασμός; Όλα στο φως!!!”

Η απάντηση σε αυτό είναι: “Καθόλου απλώς τώρα εξηγούνται όλα Νικολάκη μου”.

Επισυνάφθηκαν τα μηνύματα που έδωσε στη δημοσιότητα ο Π. Καμμένος.

 

Μήνυση από τον Νικολόπουλο

Ο Νίκος Νικολόπουλος βρέθηκε το μεσημέρι στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας και κατέθεσε μήνυση -«για βία κατά πολιτικού σώματος»- κατά του Πάνου Καμμένου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Νίκου Νικολόπουλου, ο βουλευτής Αχαΐας δέχθηκε πιέσεις, αλλά και εκβιασμό από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο. Μάλιστα, από την πλευρά Νικολόπουλου αναφέρουν πως υπάρχουν και στοιχεία για τα όσα καταγγέλλει, χωρίς να δίνουν όμως περισσότερες λεπτομέρειες.

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Νικολόπουλος, που έχει διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ, θα μπορούσε να είναι η λύση, που αναζητούσε ο Π. Καμμένος για διατήρηση της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Σε παλαιότερες δηλώσεις του ο Νίκος Νικολόπουλος δήλωνε αρνητικός στο να γυρίσει τους ΑΝΕΛ:

«Ανήκω στο κόμμα των Πατρινών. Στις 11 Φεβρουαρίου μια καινούργια παράταξη γεννιέται για τη Νέα Πάτρα. Ως εκ τούτου δεν προσχωρώ  στους ΑΝΕΛ, με τους οποίους συνεργάστηκε το κόμμα μου στις τελευταίες εκλογές. Από τους ΑΝΕΛ δεν αποχώρησα, αλλά διεγράφην από την Κοινοβουλευτική Ομάδα τους τον Νοέμβριο του 2015 μαζί με τον Στάθη Παναγούλη».

Πηγή: iefimerida.gr