Παρουσιάστηκε το νέο λογότυπο της Νέας Δημοκρατίας στην εκδήλωση για τα 44 χρόνια από την ίδρυσή της.

Το σήμα της Νέας Δημοκρατίας είχε αλλάξει ξανά το 2011, με πρόεδρο τον Αντώνη Σαμαρά, ο πυρσός είχε βγει και είχε αντικατασταθεί με μια τεθλασμένη γραμμή προκαλώντας αντιδράσεις σε παραδοσιακούς οπαδούς και στελέχη. Τώρα κυριαρχούν τα τρίγωνα σε μια σύνθεση, που παραπέμπει και σε βέλη νίκης (αν το δει κανείς αφαιρετικά).

Για την επετειακή αυτή εκδήλωση – γιορτή έχουν προσκληθεί όλοι οι εν ενεργεία βουλευτές, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ, ενώ παρίστανται και ιστορικά στελέχη που έχουν αφήσει ανεξίτηλα το στίγμα τους στο κόμμα, όπως η Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη και ο Πέτρος Μολυβιάτης.

Η εκδήλωση της ΝΔ σηματοδοτεί τη νέα εποχή στο κόμμα, ενώ γίνεται σε μία χρονική συγκυρία, που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προετοιμάζεται για τις επικείμενες εκλογές τόσο στην αυτοδιοίκηση όσο και για τις εθνικές εκλογές.

Ο πρόεδρος του κόμματος είναι έτοιμος να δώσει το στίγμα του για την επόμενη μέρα της ΝΔ, μία εποχή όπου το κόμμα θα ανοίξει τις πόρτες του και σε στελέχη διαφορετικών πολιτικών χώρων, όπως έχει προϊδεάσει ο Κυριάκoς Μητσοτάκης.