Απεικονίζεται ο Κυρ. Μητσοτάκης να πίνει καφέ και να διαβάζει εφημερίδα, «καθισμένος» στο σκούτερ των δραστών της εν ψυχρώ εκτέλεσης του δημοσιογράφου

Έντονες αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια  προκαλεί ένα σκίτσο της «Εφημερίδας των Συντακτών», που σχολιάζει την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβαζ, εμπλέκοντας ωστόσο με κυνικό τρόπο και χαμηλού επιπέδου σκέψη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Και αυτό, καθώς στο σκίτσο του Πέτρου Σερφού για την «ΕΦΣΥΝ» της Δευτέρας, απεικονίζεται ο πρωθυπουργός να πίνει καφέ και να διαβάζει εφημερίδα, «καθισμένος» στο σκούτερ των δραστών της εν ψυχρώ εκτέλεσης του δημοσιογράφου.

again_main_skitso_efsyn

Όπως ήταν αναμενόμενο, για το σκίτσο της ΕΦΣΥΝ με τον κ. Μητσοτάκη ως συνεπιβάτη στη μηχανή των εκτελεστών, πήρε θέση και η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη  η οποία το χαρακτήρισε «απαράδεκτο».

«Δεν ξέρω πώς να σχολιάσω το σκίτσο της ΕΦΣΥΝ. Απαράδεκτο. Το αφήγημα που επιδιώκεται να περάσει ότι η Ελλάδα είναι Κολομβία είναι ανυπόστατο. Να είναι πιο προσεχτική η αντιπολίτευση και ο κ. Τσίπρας» υπογράμμισε, κάνοντας λόγο για διασυρμό της χώρας μας στο εξωτερικό.
Πολλά σχόλια υπήρξαν και σε αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα με πολλούς αναγνώστες να εκφράζουν την λύπη τους με την επισήμανση ότι θεωρούσαν πιο σοβαρή την “Εφημερίδα των Συντακτών” και όχι ένα έντυπο, που συμπλέει με το περιεχόμενο των λεγομένων από το δίδυμο Χίου – Βαξεβάνη.
Ιδού μερικά χαρακτηριστικά:
Σπύρος Β.
@straydog_greece
Εμετικό σκίτσο του Πέτρου Ζερβού στη σημερινή έκδοση της ΕΦΣΥΝ. Τα σχόλια δικά σας.
“Η ΕΦ.ΣΥΝ. σήμερα συνδέει τη δολοφονία Καραϊβάζ με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, αποδεικνύοντας την πλήρη ταύτιση της με το (μασίφ πλέον) μπλοκ Χίου – Βαξεβάνη”.
Μπάμπης Παπαδημητρίου
@babis2019
Η ευθύνη για το άηθες σκίτσο που δημοσίευσε η ΕφΣυν είναι του Ζερβού αφού στην Ελλάδα του Μητσοτάκη η δημοσιογραφική ελευθερία είναι καλά φυλασσόμενη. Η ανοησία Τσίπρα, κατ’ουσίαν εμπνευστή του σκίτσου, που αποκαλεί “Κολομβία” την χώρα, θα κριθεί από τους πολίτες. Βόθρος!
The Greek Analyst
@GreekAnalyst

Είδα μόλις το σκίτσο. Δε θα κάνω τη χάρη να το αναδημοσιεύσω ούτε καν να αναφέρω το όνομα της ξεφτισμένης φυλλάδας. Θα πω μόνο πως πρόκειται για το απόλυτο σκοτάδι, τον απόπατο της Δημοκρατίας, και όποιος δεν το καταδικάζει — ή ακόμη χειρότερα, το επικροτεί — είναι κομμάτι αυτού.

Αλέξης Δημητρακόπουλος
@AlexDim03

Απάντηση στον χρήστη

Η αριστερά της προόδου, των κινημάτων και της οικολογίας.