Πρόσκαιρη δοκιμασία με την υγεία της αντιμετωπίζει η νέα εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ  Πόπη Τσαπανίδου, καθώς παρουσίασε συμπτώματα πνευμονίας και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Στελέχη και φίλοι της εύχονται περαστικά, καθώς το 2023 μάλλον μπήκε με άσχημο τρόπο για την δημοφιλή δημοσιογράφο.

Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ταλαιπωρείτο εδώ και λίγες μέρες με κρύωμα, ωστόσο παραμονή της Πρωτοχρονιάς της γύρισε σε πνευμονία και αναγκάστηκε να νοσηλευτεί χωρίς όμως η κατάσταση της να εμπνέει ανησυχία.

Έτσι η κα Τσαπανίδου εισήχθη στο νοσοκομείο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ενώ αναμένεται να λάβει εξιτήριο τις επόμενες ημέρες.

Η κατάστασή της δεν εμπνέει καμία απολύτως ανησυχία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες παραμένει στο νοσοκομείο περισσότερο για προληπτικούς λόγους και τις επόμενες μέρες θα επιστρέψει στα νέα της καθήκοντα.

Και την ημέρα που ανακοινώθηκε η μετακόμιση της στην πολιτική και στην Κουμουνδούρου, είχε τα συμπτώματα γρίπης όμως κανείς δεν περίμενε αυτήν την εξέλιξη.

Πάντως αναμένεται μέχρι την Τετάρτη να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και από την επόμενη εβδομάδα να αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντα της στον τρίτο όροφο των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ.