Μετά τον Γιάνη Βαρουφάκη και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας, προπηλακίστηκε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα Τέμπη που πραγματοποιήθηκε το μεσημερι στο Ίλιον.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, επρόκειτο για μια μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών. Περίπου 3-4 άτομα, όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία του Δημήτρη Βίτσα στη συγκέντρωση προσπάθησαν να τον πλησιάζουν, αποδοκιμάζοντάς τον, ωστόσο απομακρύνθηκαν από τους υπόλοιπους με την πλατεία ολόκληρη να τους αποδοκιμάζει.

Επιβεβαίωση του προπηλακισμού του Δημήτρη Βίτσα από αναρχικούς

Το επεισόδιο με τον προπηλακισμό του Δημήτρη Βίτσα επιβεβαίωσε με ανάρτησή της στο Facebook η ομάδα «Πρωτοβουλία Αναρχικών Αγίων Αναργύρων-Καματερού».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ομάδα επιβεβαιώνει την επίθεση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και τη σύρραξη που ακολούθησε με τους διαδηλωτές.

«Του επιτεθήκαμε και ακολούθησε μια εκτεταμένη σύρραξη και συμπλοκή με δεκάδες οπαδούς του και με την υποστήριξη (σε ορισμένα παραδείγματα και επί του πρακταίου υποστήριξη) των τοπικών οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Όλοι οι σύντροφοι/ισσες είναι καλά παρά την συντριπτική ανισότητα της συμπλοκής» σημειώνεται στην σχετική ανάρτηση. (Η ορθογραφία δική τους).