Ως ανοίκεια, αν μη τι άλλο, χαρακτηρίζουν από την Ν.Δ. την επικοινωνιακή εκστρατεία που άρχισε ο ΣΥΡΙΖΑ με σποτάκια στα social media, λίγη ώρα πριν αρχίσει η ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στα εγκαίνια της 86ης ΔΕΘ. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί εκ των προτέρων να ακυρώσει όσα θα πει ο πρωθυπουργός στο συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης” με τον ισχυρισμό ότι  δίνει υποσχέσεις, που δεν πραγματοποιούνται.

Κύκλοι της Ν.Δ. μιλούν για επικοινωνιακή απρέπεια, που υποβιβάζει την θεμιτή πολιτική κριτική την ώρα, που ο πρωθυπουργός βρίσκεται στο χώρο της ΔΕΘ και τυπικά δεν είναι γνωστό το τι θα πει στα εγκαίνια. Ασκούν κριτική για κάτι, που δεν έχει λεχθεί ακόμη, τονίζουν.

Πρώτα πυρά από Τσίπρα

Στα βίντεο, ασκείται κριτική για τις υποσχέσεις για λιγότερους φόρους, όταν όπως αναφέρεται οι πολίτες πλήρωσαν φέτος το πρώτο επτάμηνο έξι δισ περισσότερα, τα 2,5 από το ΦΠΑ, Στο στόχαστρο και οι αναφορές του κ. Μητσοτάκη για περιορισμό στο ελάχιστο των αυξήσεων ρεύματος.

«Το 45% των καταναλωτών έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές και οι απλήρωτοι λογαριασμοί φτάνουν το ένα δισ. ευρώ», αναφέρεται στο βίντεο.