Περιοδεία στην αγορά του Ευόσμου και συσκέψεις με εμπόρους και επαγγελματίες της εστίασης του Δήμου Κορδελιού, με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης και με εκπροσώπους από την “Πρωτοβουλία Εστίασης Θεσσαλονίκης”

……………………………………………………………

Τη Θεσσαλονίκη επισκέπτεται σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, πραγματοποιώντας περιοδεία στον Εύοσμο και συσκέψεις με εκπροσώπους της τοπικής οικονομίας και τους παραγωγικούς φορείς της πόλης.

Από το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ περιοδεύει στην αγορά του Ευόσμου και στη συνέχεια θα συναντηθεί με εμπόρους και επαγγελματίες της εστίασης του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου. Ο Αλ. Τσίπρας θα πραγματοποιήσει σύσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης σε κεντρικό ξενοδοχείο και αμέσως μετά θα συναντηθεί με την «Πρωτοβουλία Εστίασης Θεσσαλονίκης».

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Αλ. Τσίπρα είναι το εξής:

11.30 Περιοδεία στην αγορά του Ευόσμου

12.00 Συνάντηση με εμπόρους και επαγγελματίες της εστίασης του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου

13.30 Σύσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης (Ξενοδοχείο Mediterranean)

15.30 Συνάντηση με εκπροσώπους από την «Πρωτοβουλία Εστίασης Θεσσαλονίκης

Μετά τις επισκέψεις στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, στην Καισαριανή, στη Ρόδο και τις επαφές με τον κόσμο της εστίασης, του τουρισμού, του εμπορίου, τη συνάντηση με τους οινοπαραγωγούς στα Σπάτα, σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δίνει συνέχεια στη διά ζώσης επαφή που έχει εγκαινιάσει με τους πολίτες, τους ανθρώπους της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας και τους παραγωγικούς φορείς, προκειμένου να ακούει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να συζητά τις λύσεις που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ με το επικαιροποιημένο πρόγραμμα του «Μένουμε Όρθιοι ΙΙ».

Παράλληλα, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η πανελλαδική εξόρμηση των βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για την παρουσίαση πτυχών τού «Μένουμε Όρθιοι ΙΙ» στους πολίτες, στον απόηχο των βαριών οικονομικών συνεπειών από την πανδημία και την ύφεση που επιτείνουν οι πολιτικές της κυβέρνησης. (Πηγή:Avgi.gr)