Ενωτικό κλίμα επικράτησε   στην πρώτη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ μετά τις κάλπες της 21ης Μαΐου και τη εκλογική άνοδο του κόμματος, στην οποία αναφέρθηκε ο Νίκος Ανδρουλακης, αποσπώντας θερμό χειροκρότημα.

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ από όλη την Ελλάδα, οι 41 βουλευτές που κέρδισαν στη μάχη του σταυρού και μπαίνουν στη Βουλή, αλλά και υποψήφιοι που δεν τα κατάφεραν ήταν εκεί σε ένα πανηγυρικό κλίμα.

Ανάμεσά τους ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Παναγιώτης Δουδωνής, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Δημήτρης Μάντζος, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, η Μιλένα Αποστολάκη, ο Κώστας Λαλιώτης, ο Χρήστος Πρωτόπαππας, ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Ανδρέας Λοβέρδος, η Τόνια Αντωνίου, ο Παύλος Χρηστίδης, ο Απόστολος Κακλαμάνης, ο Νίκος Σαλαγιάννης, ο Παύλος Γερουλάνος, ο Μιχάλης Κατρίνης και άλλοι.

Τα βλέμματα προσέλκυσε η Ελένη Χρονοπούλου, που προσήλθε με αυτοπεποίθηση και χαμόγελα, ντυμένη απλά με μαύρη μπλούζα και γκρι φούστα.

Παρών ο Χάρης Καστανίδης

Παρών ήταν και ο Χάρης Καστανίδης, παρά την δικαιολογημένη δυσφορία του για την διατήρηση της έδρας της Α Θεσσαλονίκης από τον Ν. Ανδρουλάκη. Ο κ. Καστανίδης από την αρχή δήλωσε ότι θα παραμείνει ενεργός στον αγώνα για να επιτύχει το ΠΑΣΟΚ καλύτερα αποτελέσματα στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Από την πλευρά του ο Νίκος Ανδρουλάκης ευχαρίστησε όλους για τον αγώνα στις εκλογές και καλωσόρισε τους νέους βουλευτές του κόμματος. Μάλιστα έκανε ειδική αναφορά στη γυναικεία παρουσία της νέας κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

Σε οικείους χώρους έφτασε με ευχαρίστηση ο Κώστας Λαλιώτης

Στην ομιλία του ο κ.Ανδρουλάκης τόνισε «έχουμε χρέος να δώσουμε στον χάρτη της χώρας, το πράσινο χρώμα, που δίνει ελπίδα». Μάλιστα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αείμνηστη, Φώφη Γεννηματά λέγοντας ότι ενίσχυσε την παράταξη και την κράτησε ενωμένη.