Αποστροφή στην κοινή γνώμη και αρνητικά σχόλια προκάλεσε η έντονη αντιπαράθεση, που ξέσπασε σήμερα στον τηλεοπτικό στούντιο του ΣΚΑΪ με πρωταγωνιστές την βουλευτή της ΝΔ Άννα Καραμανλή και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βαρεμένο.

Η συζήτηση τη στιγμή της έντασης αναφερόταν στη χθεσινή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο δημοτικό γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου» στο Περιστέρι, όπου ο Αλέξης Τσίπρας έθεσε το δίλημμα «Δημοκρατία ή Μητσοτάκης».

Κάποια στιγμή η Άννα Καραμανλή πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ και στο γεγονός ότι κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων από την πτώση του μαχητικού αεροσκάφους Phantom στην Ανδραβίδα την περασμένη Δευτέρα (30/1).

Η φωτογραφία που προκάλεσε την έκρηξη Βαρεμένου

«Θέλω να πω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια για τον θάνατο των δύο πιλότων στις δύο οικογένειες. Πάλι καλά που κράτησε ενός λεπτού σιγή ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του στο Περιστέρι.

Το λέω γιατί προχθές, όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου παιδιού, ο κ. Τσίπρας χαμογελώντας και συνοδευόμενος από δύο κυρίες πήγε σε παράσταση στο Παλλάς. Αυτή είναι η αλήθεια. Αυτή είναι η ελεεινή υποκρισία του κ. Τσίπρα. Αυτά ο ελληνικός λαός τα βλέπει, κρίνει και συγκρίνει», είπε η κυρία Καραμανλή, δείχνοντας μια φωτογραφία του κ. Τσίπρα στο Παλλάς όπου παρευρέθηκε συνοδεία της Πόπης Τσαπανίδου και της Ράνιας Σβίγκου.

Της άρπαξε την φωτογραφία και την τσαλάκωσε

«Αυτά είναι αθλιότητες, για όνομα του Θεού. Σας παρακαλώ», είπε με τη σειρά του ο κ. Βαρεμένος, ενώ κάποια στιγμή ξέφυγε και άρπαξε τη σχετική φωτογραφία από τα χέρια της κυρίας Καραμανλή και την τσαλάκωσε.

Καραμανλή: Εκνευρίζεστε βλέπω.

Οικονόμου: Δεν είναι σωστό αυτό που κάνατε σε μια κυρία.

Βαρεμένος: Αυτό είναι αθλιότητα. Τι θέλετε να πείτε τώρα; Ότι δεν σεβόμαστε τον θάνατο των πιλότων; Το δέχεστε αυτό;

Καραμανλή: Η χειρονομία ήταν απρεπής και θα πρέπει να ντρέπεστε. Αυτό είναι το ήθος του ΣΥΡΙΖΑ.

Οικονόμου: Πρέπει να την πάρετε πίσω, δεν είστε τέτοιος άνθρωπος.

Βαρεμένος: Την παίρνω πίσω.

Καραμανλή: Προς τιμήν σας.

Βαρεμένος: Τα δέχομαι όλα. Εκτός από την αμφισβήτηση του πατριωτισμού.

Ν.Δ.: Σεξιστική επίθεση, που θυμίζει Χρυσή Αυγή

Σκληρή ανακοίνωση για την επίθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Βαρεμένου στην Αννα Καραμανλή στο τηλεοπτικό στούντιο του ΣΚΑΙ εξέδωσε η ΝΔ, χαρακτηρίζοντάς την σεξιστική και ανέφερε πως θυμίζει αντίστοιχες εικόνες με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής.

Παράλληλα την χαρακτήρισε ντροπή και τη συνέδεσε με το τοξικό κλίμα που καλλιεργούν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ.Τσίπρας

Η ανακοίνωση της ΝΔ για τον Γιώργο Βαρεμένο

“Κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν υπερβεί κάθε όριο αθλιότητας. Ο κ. Βαρεμένος, σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ σε μια ακραία σεξιστική επίθεση, άσκησε σωματική βία κατά της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Άννας Καραμανλή!

Ο κ. Βαρεμένος άρπαξε χαρτί από τα χέρια της κ. Καραμανλή on air και το πέταξε, φωνάζοντας απειλητικά. Η πρωτόγνωρη επίθεση που θύμισε αντίστοιχες εικόνες με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, αποτελεί ντροπή για τον πολιτικό μας πολιτισμό και το πολιτικό μας σύστημα και εντάσσεται στο τοξικό κλίμα που καλλιεργούν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ.Τσίπρας. Αναμένουμε και την ανακοίνωση καταδίκης του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.”

ΣΥΡΙΖΑ: Απαράδεκτος τρόπος, σε μια απαράδεκτη πρόκληση

«Η σημερινή ημέρα είναι βαριά φορτισμένη, καθώς αποχαιρετούμε τα παλικάρια μας, της Πολεμικής Αεροπορίας, που έφυγαν την ώρα του καθήκοντος», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σχολιάζοντας το σημερινό επεισόδιο μεταξύ των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, Γιώργου Βαρεμένου και Άννας Καραμανλή, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει:

«Ο κ. Βαρεμένος αντέδρασε με απαράδεκτο τρόπο, σε μια απαράδεκτη όμως πρόκληση. Και ζήτησε αμέσως συγγνώμη γι’ αυτό».

«Αναμένουμε πότε θα ζητήσει συγγνώμη και η κ. Καραμανλή»

«Αναμένουμε πότε και η βουλευτής της ΝΔ, κυρία Καραμανλή, θα ζητήσει μια συγγνώμη για την επιλογή της να αποκομίσει πολιτική υπεραξία, ακόμη και σε μια στιγμή εθνικού πένθους και βαθιάς θλίψης», συνεχίζει η ανακοίνωση και καταλήγει:

«Σε μια στιγμή, δηλαδή, που όλους μας ενώνει, η κυρία Καραμανλή προτίμησε την πολιτική καπηλεία μιας τραγωδίας. Κρίμα!»