Στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας μετέβη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις εορτασμού του πολιούχου, Αγίου Κοσμά του Αιτωλού.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας  έφτασε στην Ιερά Μονή του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στις 9.30 και επρόκειτο να  βρεθεί στο Μέγα Δένδρο Θέρμου όπου θα πραγματοποιηθεί δέηση στο χώρο όπου γεννήθηκε ο Άγιος Κοσμάς. Αμέσως μετά δε θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Θέρμου, όπου υπάρχει έκθεση φωτογραφίας.

Στη συνέχεια Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα εγκαινιάσει έκθεση ζωγραφικής του Ε. Ρεντζή στο Δημαρχείο Θέρμου. Το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί τελετή απονομής του Χρυσού Μεταλλίου του Δήμου Θέρμου στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας από το δήμαρχο Σπ. Κωνσταντάρα και λίγο αργότερα (13.15) ο δήμαρχος θα παραθέσει γεύμα προς τιμήν του κ. Παυλόπουλου στο Πετροχώρι. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα αναχωρήσει λίγο πριν από τις 15.00.

Στη Σύρο  ο Τσίπρας

Στη Σύρο  μεταβαίνει σήμερα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης, Γιώργο Μαραγκό, στο Δημαρχείο Ερμούπολης.

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το Νεώριο, όπου θα απευθύνει ομιλία στους εργαζόμενους στα ναυπηγεία.

Στη Ζάκυνθο ο Μητσοτάκης

Στην Ζάκυνθο, θα βρεθεί σήμερα Παρασκευή 24 Αυγούστου, ανήμερα της εορτής του Αγίου Διονυσίου, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να συμμετάσχει στις θρησκευτικές τελετές για τον πολιούχο του νησιού.

Μαζί με τον κ. Μητσοτάκη θα βρεθούν στη Ζάκυνθο, ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης και ο υπεύθυνος για τα Ιόνια Νησιά – Τομεάρχης Υγείας, Βασίλης Οικονόμου.

Ο κ. Μητσοτάκης, μαζί με στελέχη της τοπικής ΝΟΔΕ, θα επισκεφθεί το Βυζαντινό Μουσείο, την Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου και το Λιμεναρχείο του νησιού. Το απόγευμα ο πρόεδρος της Ν.Δ. θα επισκεφτεί έκθεση τοπικών προϊόντων και στη συνέχεια θα δώσει το «παρών» στην Λιτανεία του Σεπτού Σκηνώματος του Αγίου Διονυσίου.