“Έχουμε διαφορετικές απόψεις”, τόνισε τόνισε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης μετά την ωριαία συνάντηση με τον Στέφανο Κασσελάκη στη Βουλή, ίναο εωμενοιαλλά πρόσθεσε ότι πρέπει να είναι ενωμένοι.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση με τον Στέφανο Κασσελάκη, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης ανέφερε:

«Ήταν μια ειλικρινής συζήτηση. Συζητήσαμε την αναδιοργάνωση του κόμματος και έχουμε διαφορετικές απόψεις για το πώς θα γίνει αυτό».

Ο κ. Φίλης πρόσθεσε ότι συμφώνησαν πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να πάει ενωμένος στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023, προκειμένου να εκφραστεί η λαϊκή δυσαρέσκεια κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Αναφερόμενος στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Φίλης σημείωσε:

«Είναι γνωστές οι διαφορές που έχουμε με τον Κασσελάκη. Θα έχουμε και άλλες συναντήσεις, όχι τετ α τετ, αλλά στα όργανα. Η απόφαση του κόμματος είναι για συνέδριο τον Νοέμβριο, δεν ξέρω αν θα υπάρχει αναβολή», και πρόσθεσε:

«Ό,τι έχω πει δεν τα είπα εν θερμώ, τα είπα με πόνο».

«Καλώ τους ψηφοφόρους να μείνουν συσπειρωμένοι για τις εκλογές και για το κόμμα. Ό,τι χάνουμε στην Αριστερά δεν ισοφαρίζεται από άλλους χώρους. Η πρόθεση είναι να είμαστε ενωμένοι, θα προκύπτει αυτή η πρόθεση ως δυνατότητα και αποτέλεσμα από τις συμπεριφορές όλων των πλευρών. Το θέμα δεν είναι τι κουβεντιάζουμε, αλλά με τις πράξεις μας τι μήνυμα στέλνουμε στην κοινωνία» είπε ο Νίκος Φίλης, εξερχόμενος της Βουλής.