Στην αναπτυξιακή προοπτική που δίνει στον τόπο η Νέα Δημοκρατία με στόχο να γίνει πραγματικότητα στη νέα τετραετία η επενδυτική αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα, αναφέρθηκε ο Άκης Μπάφας, Γραμματέας των Παραγωγικών Τομέων της Ν. Δ. , σε συνέντευξή του στην εκπομπή “ό,τι πεις εσύ” (Γιώργος Γκόντζος), στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων. 

Σχολιάζοντας την μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Μπάφας τόνισε:

“Γνωρίζαμε ότι θα είμαστε πρώτοι ,γνωρίζαμε ότι θα είχαμε ένα πολύ καλό ποσοστό γύρω στο 35%,γνωρίζαμε ότι θα έχουμε πράγματι μια μεγάλη διαφορά ,αλλά αυτό το αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία . Θα πρέπει να σημειώσω εδώ ότι δεν είναι μόνο ένα αποτέλεσμα όσον αφορά μόνο το ποσοστό , είναι και πολύ μεγάλη αύξηση του απόλυτου αριθμού των ψήφων.
Περίπου 150.000 ψήφοι παραπάνω για την Νέα Δημοκρατία σε σχέση με το 2019.Πρέπει να σας πω ότι αυτή είναι μια νίκη που την αξίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός , με την στάση του και τον τρόπο που χειρίστηκε όλα τα θέματα αυτά τα χρόνια.Είναι μια νίκη που την αξίζει αυτή η συγκεκριμένη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας της τελευταίας τετραετίας..”.
Ο Άκης Μπάφας, στην συνέχεια τόνισε για την “επόμενη μέρα” τα εξής :
“Οι εκλογές τελείωσαν χτες και επιτρέψτε μου να πω ότι τώρα μένει η ευθύνη. Γιατί είναι πάρα πολύ μεγάλη η ευθύνη να έχεις αυτό το πολύ μεγάλο αποτέλεσμα, να έχεις αυτό το πολύ μεγάλο νούμερο και να είσαι εκείνος που πρέπει να οδηγήσει την χώρα στην επόμενη μέρα της.
Υπάρχει και ο δεύτερος γύρος που για μένα δεν είναι τόσο απλός, πρέπει να γίνει πολύ ξεκάθαρο και το μήνυμα της ΝΔ και η προοπτική που δίνει για τον τόπο.”
Μήνυμα στους Panos Kardaras