Η χώρα χρειάζεται έναν ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ, που θα δώσει όραμα και ευκαιρίες σε όλους, τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης από την ταράτσα του «Voila all day bar» στην Πλ. Αβησσυνίας, με θέα την Ακρόπολη, όπου είχε χαλαρή συνάντηση με δημοσιογράφους.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ευχαρίστησε τους παριστάμενους δημοσιογράφους για την ανταπόκριση στην πρόσκληση, ενώ στις συζητήσεις και στα «πηγαδάκια» που δημιουργήθηκαν επανέλαβε την πεποίθησή του για την «από τα κάτω» ανάγκη επανίδρυσης και ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ:

«Να χτίσουμε το κόμμα από την αρχή. Να αποφασίζουν τα μέλη για όλα τα κρίσιμα ζητήματα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

“Είμαι ΣΥΡΙΖΑ, και έτσι θα παραμείνω ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα”

Σε ερώτηση για την υφιστάμενη εσωκομματική κατάσταση, ο ίδιος ανέφερε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει πολύ αξιόλογο δυναμικό, πρέπει όμως να βρούμε τον τρόπο να αξιολογήσουμε και, αναλόγως, να αξιοποιήσουμε το στελεχιακό δυναμικό του».

Από τη φιλική συζήτηση, δεν έλειψαν οι ερωτήσεις για την επόμενη ημέρα και το σενάριο μη εκλογής του, με τον Στ. Κασσελάκη να απαντάει με βεβαιότητα: «Εγώ ήρθα για να μείνω. Είμαι ΣΥΡΙΖΑ, και έτσι θα παραμείνω ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα».

Ο υποψήφιος πρόεδρος σημείωσε, επίσης, πως η χώρα χρειάζεται έναν ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ, που θα δώσει όραμα και ευκαιρίες σε όλους, ενώ αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά στο πρόβλημα της φυγής των νέων ανθρώπων από τη χώρα, λέγοντας «αυτό πρέπει να σταματήσει τώρα». Όταν μάλιστα του ζητήθηκε να σχολιάσει το ότι έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του κόσμου, είπε «αν η αλήθεια πουλάει, να την πουλάμε όλη την ώρα!».