Δεν πτοείται και δεν υποκύπτει σε εκβιαστικές τακτικές τονίζει σε νέα ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης, που αναμένεται να είναι υποψήφιος την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι δέχεται πόλεμο.

Με ανάρτησή του στο Facebook ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει ότι κάποιοι τον φοβούνται και στη συνέχεια δίνει διευκρινίσει σχετικά με την εταιρεία του στις ΗΠΑ, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει κάποια μήνυση ή αγωγή εναντίον του.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

«Ξεκίνησαν ήδη τον βρόμικο πόλεμο. Φοβούνται. Και καλά κάνουν και φοβούνται, διότι θα τους χαλάσουμε την πιάτσα. Εγώ δεν τους φοβάμαι. Γι’ αυτό κάνω αυτό που δεν κάνουν συχνά όσοι πολιτεύονται. Αναδημοσιεύω ο ίδιος τα ψέματά τους και τους απαντάω σημείο προς σημείο.

Γιατί ο πολιτικός που οραματίζομαι πρέπει να είναι διάφανος σε όλα. Όχι απέναντι στους υβριστές. Απέναντι στους πολίτες.

– Η εταιρεία που ίδρυσα δεν ανήκει στον Νομικό. Την έφτιαξα από το μηδέν και έβγαλα 70 εκ. κέρδος για τους επενδυτές μου.

– Όλα τα βαπόρια πουλήθηκαν σύμφωνα με το business plan. Και τα δεξαμενόπλοια (και είναι τόσο εύκολο να βρουν ότι πουλήθηκαν…).

– Η Silver Leaf όχι μόνο έχασε την αγωγή, αλλά τιμωρήθηκε και με πρόστιμο από το δικαστήριο επειδή ήταν προδήλως αβάσιμη (frivolous).

– Δεν υπάρχει καμία αγωγή ή μήνυση της αμερικανικής πολιτείας εναντίον μου ή της Tiptree Marine που ίδρυσα. Κατά της διαχειρίστριας εταιρείας υπάρχει (VShips Νορβηγίας), η οποία ήταν εξολοκλήρου υπεύθυνη, και με την οποία δεν έχω καμία σχέση.

Να ξέρουν ότι τίποτα δε θα μένει αναπάντητο. Από 14 ετών παλεύω μόνος μου, με τα δικά μου χέρια. Δεν τα λέρωσα ποτέ. Και ούτε θα τα λερώσω».