Δυσφορία σε πολίτες, αλλά και σε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έχει προκαλέσει η συμπεριφορά του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με τις ανακοινώσεις του για τον σημερινό γάμο με τον σύντροφό του Τάϊλερ στη Νέα Υόρκη τη στιγμή, που στο ίδιο το κόμμα του γίνονται δύσκολες διεργασίες για το μέλλον, ενώ στην ευρύτερη περιοχή μαίνεται ένας εξοντωτικός πόλεμος. 

Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε χθες στην εισήγησή του, τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας ότι ένας από τους λόγους που βρίσκεται στις ΗΠΑ από την περασμένη Κυριακή, είναι ότι παντρεύεται τον Τάιλερ με πολιτικό γάμο. Τα μέλη του καθοδηγητικού οργάνου του κόμματος τού έδωσαν τις ευχές τους.

Ωστόσο η απουσία Κασσελάκη είχε προκαλέσει αίσθηση, κριτική και απορίες και εσωκομματικά.

Την απουσία του Στέφανου Κασσελάκη για το ιδιωτικό του ταξίδι στη Νέα Υόρκη την ημέρα των αυτοδιοικητικών εκλογών είχε σχολιάσει ο Δημήτρης Βίτσας, ο οποίος προχθές δήλωσε ότι αγνοεί τον λόγο που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στις ΗΠΑ, ενώ η απουσία Κασσελάκη σχολιάστηκε και από τον πρωθυπουργό.

«Δεν μπορεί να μη σχολιάσω το εντυπωσιακό γεγονός ότι αποφάσισε να αναχωρήσει για τις Ηνωμένες Πολιτείες για προσωπική του υπόθεση την ημέρα των αυτοδιοικητικών εκλογών», είπε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Το ζευγάρι είχε συνάψει σύμφωνο συμβίωσης και σήμερα θα παντρευτούν στα Χάμπτονς της Νέας Υόρκης.

Το σπίτι στη Νέα Υόρκη με την φάρμα

Το σπίτι που διαμένουν στη Νέα Υόρκη Κασσελάκης και Τάιλερ Μάκμπεθ είχε γίνει θέμα στα media τις τελευταίες ημέρες. Πρόκειται για ιδιοκτησία του Τάιλερ Μάκμπεθ στα προάστια της πόλης, σε ένα ονειρικό τοπίο.

Το κτήμα έχει δύο ακίνητα, εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, ενώ υπάρχει πισίνα και φάρμα ζώων που προσφέρει φρέσκα προϊόντα.

Θα γίνει και γαμήλιο γλέντι το καλοκαίρι

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη μιλώντας σήμερα αναφορικά με την ανακοίνωση του γάμου του Στέφανου Κασσελάκη, στα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας είπε πως «μόλις το άκουσαν τα στελέχη της Πολιτικής Γραμματείας του έδωσαν ευχές, του ευχήθηκαν βίον ανθόσπαρτον, να είναι ευτυχισμένοι και υγιείς».

Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε χθες στην εισήγησή του, τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας ότι ένας από τους λόγους που βρίσκεται στις ΗΠΑ από την περασμένη Κυριακή, είναι ότι παντρεύεται τον Τάιλερ με πολιτικό γάμο.

Παράλληλα η κυρία Αυγέρη είπε ότι το καλοκαίρι θα γίνει το γλέντι του γάμου και στην Ελλάδα, σε κάποια παραμεθόρια περιοχή. Ωστόσο, τόνισε ότι η σημερινή τελετή θα είναι σε πολύ κλειστό κύκλο με έναν μόλις μάρτυρα, αλλά θα υπάρχουν κάποια ενσταντανέ.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στη θεσμοθέτηση του γάμου για τα ομόφυλα ζευγάρια λέγοντας «να δούμε πώς θα θεσμοθετηθεί και στη χώρα μας ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών, να χαίρονται τη χαρά χωρίς στερεότυπα και καταναγκασμούς. Ένα ζευγάρι ομόφυλων ανδρών δεν μπορεί να τελέσει πολιτικό γάμο».