![ΒΟΥΛΗ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΑΣΟΥΛΑΣ Κ](https://boreiosellas.gr/wp-content/uploads/2021/09/ΤΑΣΟΥΛΑΣ-696x495.jpg)
Στους 295 ανέρχονται οι βουλευτές που έχουν εμβολιαστεί ή έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο, ανέφερε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, με βάση σχετική ενημέρωση που του παρείχαν οι κοινοβουλευτικές ομάδες.
Ερωτηθείς ειδικότερα για τους βουλευτές της συμπολίτευσης, είπε ότι, πλην ενός προσώπου που δεν εμβολιάστηκε για ιατρικούς λόγους, ενημερώθηκε ότι όλοι οι βουλευτές της ΝΔ είναι υγειονομικώς ασφαλείς. Σημείωσε μάλιστα ότι έλαβε σχετική επιστολή από το πρόσωπο αυτό, χθες. Ωστόσο δεν διευκρίνισε αν μεταξύ αυτών, που είναι “υγειονομικώς ασφαλείς”, υπάρχουν και κάποιοι που απλώς φέρονται ως νοσήσαντες.
Παρά τις φωνές που ακούστηκαν από ορισμένους, πως ενδεχομένως ο αριθμός τους να είναι μεγαλύτερος (ορισμένοι έκαναν λόγο ακόμα και για 9), o πρόεδρος επανέλαβε την απόφαση που έχει ληφθεί για την πραγματοποίηση 2 τεστ την εβδομάδα προκειμένου ένας ανεμβολίαστος βουλευτής να μπορεί να εισέρχεται στο μέγαρο του κοινοβουλίου και να τοποθετείται από το βήμα.