Αστεία με περαστικούς και φωτογραφίσεις έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης βολτάροντας στο Σύνταγμα μετά τη συνάντησή του με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Ιωακειμίδη, μαζί με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Σωκράτη Φάμελλο.

Με επικοινωνιακή άνεση, ως συνήθως, ο Κασσελάκης συνομίλησε με πολίτες, έβγαλε selfies, αλλά αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. Εκτός από μία… Αν και δεν απάντησε σε κανένα από τα πολιτικά ερωτήματα που του ετέθησαν, απάντησε στην ερώτηση για το αγαπημένο του φαγητό.

Μία από τις ερωτήσεις ήταν να περιγράψει το αγαπημένο του φαγητό. Και ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε με… γρίφο: «Είναι λαχανικό και έχει μέσα κάτι κρεατικό και από πάνω σάλτσα από λαχανικό» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, και ευχήθηκε, αστειευόμενος, «καλή τύχη» σε όσους προσπαθήσουν να το βρουν.

Σε εκπομπή του Mega, αναφέρθηκε την ίδια ώρα ότι ο Στέφανος Κασσελάκης αναζητεί σπίτι στο κέντρο της Αθήνας. Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στην περιοχή του Μουσείου της Ακρόπολης, μια περιοχή από αυτές που ενδιαφέρουν τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν, ο κ. Κασσελάκης ψάχνει σπίτι με δύο δωμάτια και, ιδανικά, εκτός από ανακαινισμένο να είναι και επιπλωμένο.

Στην περιοχή αυτή οι τιμές για ένα διαμέρισμα με αυτά τα χαρακτηριστικά φθάνουν τα 2.200 ευρώ το τετραγωνικό.

Σε σχολείο με παιδιά ΑΜΕΑ: Θα σας βρω εγώ κτίριο

«Αυτό που μετράει είναι η ψυχή κάθε παιδιού. Να βρίσκεται στο κατάλληλο περιβάλλον ώστε να μπορεί να αναπτύσσεται», αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τις δηλώσεις αυτές έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή επίσκεψη που πραγματοποίησε στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας, ένα σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με μαθητές ΑμεΑ.

Κασσελάκης: Εδώ πέρα χτίζεται η κοινωνία

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παραθέτει βίντεο της επίσκεψης του όπου ξεναγήθηκε στον χώρο και ενημερώθηκε από το προσωπικό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. «Δείξτε πόσα έχουμε να αλλάξουμε», αναφέρει, εκφράζοντας τη συμπαράστασή του στο εκπαιδευτικό προσωπικό, «τους ήρωες της καθημερινότητας».

Όλοι εσείς εδώ «είστε στον αγώνα, εδώ πέρα χτίζεται η κοινωνία», ανέφερε συνομιλώντας με τους εκπαιδευτικούς και νοσηλευτές του Εργαστηρίου κατά την επίσκεψη του.
Κασσελάκης στους εκπαιδευτικούς σχολείου ΑμεΑ: Θα σας βρω εγώ κτίριο την επόμενη εβδομάδα

Ενημερώθηκε για το πρόβλημα στενότητας χώρου τής κτιριακής υποδομής -«πού να χωρέσετε εδώ μέσα, αυτό είναι για δέκα άτομα», σχολίασε. «Το κτίριο δεν μπορεί να είναι λειτουργικό με 85 μαθητές», «πρέπει να υπάρχει περισσότερος χώρος», του είπαν εργαζόμενοι.

«Θέλετε να μου πείτε ότι δεν μπορούμε να βρούμε έναν χώρο, θα τρελαθούμε τελείως; Θα σας το βρω εγώ την επόμενη εβδομάδα άμα θέλετε», σχολίασε. «Οι μισθοί που έχουμε τώρα είναι χαμηλότεροι από το 2010», του είπε άλλος εργαζόμενος, ενώ ενημερώθηκε και για προβλήματα ελλιπούς θέρμανσης του χώρου.

Αφού το προσωπικό ενημέρωσε τον κ. Κασσελάκη ότι δεν υπάρχει κλιματισμός στο σχολείο, εκείνος ρώτησε αν μπορεί να γίνει δωρεά και ζήτησε να μάθει τι ακριβώς χρειάζεται η εκπαιδευτική υποδομή.

Σε ένα στιγμιότυπο του βίντεο, ο Στέφανος Κασσελάκης τρέχει από το ένα κτίριο του σχολείου στο άλλο και περνά κάτω από ένα κάγκελο για να μπει στην πόρτα.