Εκτός ΣΥΡΙΖΑ έθεσε τον εαυτό του ο Στέφανος Τζουμάκας, καθώς ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης αποφάσισε να τον παραπέμψει «στην επιτροπή δεοντολογίας για τα περαιτέρω (διαγραφή)», όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media.

Μάλιστα, στην ανάρτησή του ο κ. Κασσελάκης στέλνει μήνυμα και στα υπόλοιπα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που εμφανίζονται στα κανάλια:

«Η παρουσία στα κανάλια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που, αντί να αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση Μητσοτάκη, αντιπολιτεύονται το κόμμα τους -προς μεγάλη ικανοποίηση των μεγαλοδημοσιογράφων- σταματάει εδώ»., γράφει.

Η ανάρτηση του Κασσελάκη για τον Τζουμάκα

«Τιμώ τους αγώνες του Στέφανου Τζουμάκα τόσο κατά την περίοδο της Χούντας όσο και στη Μεταπολίτευση.

Δεν μπορώ όμως να επιτρέψω στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίζουν στα κανάλια ένα ολόκληρο κόμμα, που έχει μόνη του δύναμη τα μέλη και τους ψηφοφόρους του, ως ”ολιγαρχικό” και ”διαπλεκόμενο”.

Ο κ. Τζουμάκας έθεσε σήμερα τον εαυτό του εκτός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Με λύπη τον παραπέμπω στην επιτροπή δεοντολογίας για τα περαιτέρω.

Η παρουσία στα κανάλια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που, αντί να αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση Μητσοτάκη, αντιπολιτεύονται το κόμμα τους -προς μεγάλη ικανοποίηση των μεγαλοδημοσιογράφων- σταματάει εδώ», αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης στην ανάρτησή του.

Οι δηλώσεις Τζουμάκα που οδήγησαν σε διαγραφή του

Σήμερα το πρωί ο Στέφανος Τζουμάκας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη, αμφισβητώντας ευθέως τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και την ικανότητά του να οδηγήσει την αξιωματική αντιπολίτευση σε νικηφόρο πορεία.

«Αυτός δεν ήρθε, τον φέρανε, τίποτε δεν έρχεται από μόνο του. Εν γνώσει του Τσίπρα ήρθε, άλλο τι στάση κρατάει. Υπάρχει κανείς που δεν το ήξερε; Ψυχραιμία», είπε ο Στέφανος Τζουμάκας.

Ο κ. Τζουμάκας συνέχισε την επίθεση κατά του κ. Κασσελάκη, λέγοντας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι διχασμένος πια, γιατί η ηγεσία δεν γίνεται αποδεκτή. Ήδη έχει την πρώτη της πολιτική ήττα στις δημοτικές εκλογές. Πολιτικά έχω πλήρη διαφωνία με την ηγεσία, δεν μπορεί να οδηγήσει. Υπέστη την πρώτη ήττα, τώρα πάει για τη δεύτερη στις ευρωεκλογές, αυτή είναι η άποψή μου. Γι’ αυτό έθεσα προχθές στη συνεδρίαση (σ.σ. Πολιτική Γραμματεία) ότι πρέπει να εξετάσουμε θέμα πολιτικής ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ».

Μάλιστα, ο κ. Τζουμάκας υπογράμμισε ότι η ηγεσία του Κασσελάκη μπορεί να αμφισβητηθεί στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ορισμένοι θέλουν διάσπαση και όχι μόνο μέσα από το κόμμα, και απ’ έξω. Η ολιγαρχία και η διαπλοκή εγκαταστάθηκαν μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε.