Οι λόγοι του σοβαρού επεισοδίου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖα ήρθαν στην επιφάνεια, καθώς επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες για τον άγριο καβγά που είχε με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Τζανακόπουλο ο πρώην γραμματέας της Κ.Ε. Παναγιώτης Ρήγας, κάνοντας λόγο για τραμπούκικη επίθεση.

Αιτία του καυγά ήταν η διαφωνία για τους Πασοκογενείς και για το αν θα έπρεπε να συνεχιστεί η διεύρυνση.

«Δέχθηκα μια απρόκλητη και τραμπούκικη επίθεση. Ξαφνικά άρχισε να μου πετάει αντικείμενα και με έπιασε από τον λαιμό» δήλωσε στην εφημερίδα «Δημοκρατία» ο κ. Ρήγας.

Σύμφωνα με τον ίδιο «ήταν πολλοί εκεί και προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν (σ.σ. τον Δημήτρη Τζανακόπουλο). Εξαπέλυσε ύβρεις, τις οποίες δεν θέλω να μεταφέρω».

«Εδώ που φτάσαμε κάτι πρέπει να γίνει» κατέληξε για τον καβγά με τον Τζανακόπουλο ο Παναγιώτης Ρήγας, σχολιάζοντας τις πληροφορίες ότι ο πρώτος υπέβαλλε την παραίτησή του, οι οποίες διαψεύστηκαν από την Κουμουνδούρου. Μάλιστα στελέχη που ήταν αυτόπτεις μάρτυρες του περιστατικού αναμένεται να ζητήσουν την παραπομπή του κ. Τζανακόπουλου στην Επιτροπή Δεοντολογίας, δηλαδή το Πειθαρχικό του κόμματος.

Όπως έγραψε χθες το iefimerida, τα δυο στελέχη παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, στα γραφεία του κόμματος, μετά από επίθεση του Δημήτρη Τζανακόπουλου. Αιτία ήταν η αντιπαράθεση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ προς τα πασοκογενή στελέχη, την οποία δεν επιθυμούσε ο κ. Τζανακόπουλος.