Εκ πρώτης όψεως άνετος και σε χαλαρή διάθεση, παρέα με τον σύντροφό του Τάιλερ και τον σκύλο του ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε σήμερα το πρωί την καθιερωμένη πρωινή του βόλτα για να πάρει τον καφέ του.

Φορώντας βερμούδα και t-shirt, ο νικητής του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ χαμογέλασε ευγενικά στον ρεπόρτερ και στην κάμερα του Alpha και μπήκε στην καφετέρια από την οποία αγοράζει καθημερινά τον καφέ του. Στην είσοδο του καταστήματος τον περίμενε αρχικά ο σύντροφός του Τάιλερ, ο οποίος ευγενικά απέφυγε να κάνει κάποια δήλωση.
Στη συνέχεια ο κ. Κασσελάκης, αφού ενημερώθηκε πως ο ρεπόρτερ είναι από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, είπε «καλημέρα» στην παρουσιάστρια και στο πάνελ και τους χαιρέτησε με τα μικρά τους ονόματα για να πάει στο γραφείο του στο κέντρο της Αθήνας.

Με τον σύντροφό του «είναι τα καλύτερα παιδιά

Αφού χαιρέτησε τους πελάτες και τους υπαλλήλους της καφετέριας, ο κ. Κασσελάκης πριν αποχωρήσει ρώτησε τον ρεπόρτερ αν θέλει να τον κεράσει ένα μπουκαλάκι νερό, ενώ δεν θέλησε να απαντήσει σε ερώτηση για τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια και είπε στον ρεπόρτερ «παιδιά, μην ξενυχτάτε εδώ». Όταν όμως ο ρεπόρτερ τού είπε «είναι οι μέρες τώρα, κύριε Κασσελάκη», εκείνος απάντησε «είναι οι μέρες του κόσμου»

Η ιδιοκτήτρια του καφέ είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη ότι πίνει φρέντο εσπρέσο σκέτο προσθέτοντας για τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τον σύντροφό του ότι «είναι τα καλύτερα παιδιά, τους εύχομαι καλή δύναμη».

Ευτυχής η πεθερά του Κασσελάκη

 

 

Στην Αμερική ζει η πεθερά του Στέφανου Κασσελάκη, μητέρα του συντρόφου του Τάιλερ, τον οποίο και γνώρισε σε ηλικία 31 ετών.

Η πεθερά του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ρεπορτάζ της εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha, ζει στο Palm beach της Florida, ενώ από την πρώτη στιγμή αποδέχτηκε τον γιο της και τη σχέση του με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Η γοητευτική γυναίκα, η οποία μένει μόνιμα στο Palm Beach στις ΗΠΑ, είναι περήφανη για τη σχέση του γιου της Τάϊλερ με τον υποψήφιο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, αποδέχτηκε από την αρχή τη σεξουαλικότητα του γιου της, αλλά και το γεγονός ότι επισημοποίησε τη σχέση του με τον 35χρονο Στέφανο.

Η μητέρα του Τάϊλερ έχει ακόμη έναν γιο, ο οποίος είναι επίσης ομοφυλόφιλος. Η ίδια βρισκόταν πάντα στο πλευρό των παιδιών της, στηρίζοντας τις επιλογές τους. Πρόκειται για μία μητέρα που φροντίζει, αγαπάει και αποδέχεται τα παιδιά της.