Ο Δήμος Βέροιας και η Κ.Ε.Π.Α. Δ. Βέροιας με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη σύσταση του Δήμου Βέροιας διοργάνωσαν επετειακές εκδηλώσεις στο Δημαρχείο της Βέροιας και στο Χώρο Τεχνών Δ. Βέροιας.
Οι εκδηλώσεις περιλάμβαναν:

«100 χρόνια Ιστορίας. Διαμορφώνοντας το αύριο». Ημερίδα με τη συμμετοχή Δημάρχων και εκπροσώπων Δήμων και λοιπών στελεχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Δημαρχείο Βέροιας).Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας τιμήθηκε ο κ. Ανδρέας Βλαζάκης ως ο παλαιότερος εν ζωή Δήμαρχος Βέροιας

«Ταξίδι στο Σταυρό του Νότου»: Θάνος Μικρούτσικος – Χρήστος Θηβαίος (Χώρος Τεχνών Δ. Βέροιας). Στην εκδήλωση τιμήθηκε ο Μουσικοσυνθέτης κ. Θάνος Μικρούτσικος για τη συμβολή του στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας.
Οι επετειακές εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη σύσταση του Δήμου Βέροιας και την τυπική ένταξή του στο σύστημα αυτοδιοίκησης του Ελληνικού Κράτους αποτέλεσαν μια ευκαιρία ανασκόπησης της πορείας του Δήμου στη διάρκεια της εκατονταετίας. Επιπλέον, έγιναν αφορμή διαλόγου και διαμόρφωσης για την πορεία του στο μέλλον, μέσα από τη συνεργασία με άλλους Δήμους, φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Κυβέρνησης.