Ανείπωτη τραγωδία γράφτηκε στα Νέα Μάλγαρα, καθώς βρέθηκε νεκρό, ύστερα από πτώση σε βόθρο, ένα αγοράκι 18 μηνών, για το οποίο διεξάγονταν έρευνες από την αστυνομία και την πυροσβεστική.

Τα ίχνη του μικρού αγοριού χάθηκαν το μεσημέρι, όταν διέφυγε της προσοχής του παππού και της γιαγιά του που το κρατούσαν. Οι αρχές ενημερώθηκαν για την εξαφάνισή του από την μητέρα του.

«Το έψαχναν για αρκετές ώρες, μαζί με τους γείτονες, στον δρόμο και στα γύρω οικόπεδα», ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής.
Το θρίλερ της οικογένειας ξεκίνησε όταν η μητέρα του παιδιού πήγε να το παραλάβει από τους παππούδες του, οι οποίοι μαζί με τους γείτονες είχαν βγει στους δρόμους και το αναζητούσαν στα γύρω οικόπεδα. Η μητέρα χωρίς να χάσει χρόνο ειδοποίησε την αστυνομία και την πυροσβεστική.

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε ο χειρότερος φόβος τους, όπως λέει κάτοικος της περιοχής:

«Το παιδί βρέθηκε μέσα στο βόθρο που βρισκόταν μέσα στο οικόπεδο του σπιτιού της γιαγιάς του μωρού. Το σπίτι είναι σε αρκετά κεντρικό σημείο των Νέων Μαλγάρων. Η μητέρα έχει κι ένα άλλο παιδί από τον πρώτο της γάμο 17 ετών. Εργαζόταν και το μωρό το κρατούσαν οι γονείς της. Δυστυχώς η οικογένεια καταστράφηκε, τραγικό δεν ξέρω πώς θα μπορέσουν μετά από αυτό. Ακούγαμε για τέτοια γεγονότα και να που συνέβη και στον τόπο μας. Τραγικό για την γιαγιά που το πρόσεχε και ποιος ξέρει πώς το έχασε από τα μάτια της, για τους γονείς. Ήταν η κακιά η ώρα δυστυχώς. Οι άνθρωποι ζουν όλα αυτά τα χρόνια εδώ τους έχουμε σαν δικούς μας ανθρώπους. Το έψαχναν για αρκετές ώρες μαζί με τους γείτονες στον δρόμο και στα γύρω οικόπεδα αλλά δυστυχώς επιβεβαιώθηκε ο χειρότερος φόβος».