Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: “ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ”

Στο πλευρό των αστυνομικών που υπηρετούν στην Τροχαία Θεσσαλονίκης και τις Αστυνομικές Διευθύνσεις Ημαθίας, Πέλλας και Πιερίας βρέθηκε ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Θεόδωρος Καράογλου, διανέμοντας συνολικά 2.000 προστατευτικές υφασμάτινες μάσκες πολλαπλών χρήσεων ελληνικής κατασκευής.

Το υγειονομικό υλικό είναι δωρεά της επιχείρησης “Αγγελίνα Παπακωνσταντίνου Α.Ε.”, η οποία παρασκεύασε τις μάσκες για την προστασία του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας που, μεταξύ των άλλων καθηκόντων, έχει επιφορτιστεί με την επίβλεψη τήρησης των μέτρων για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Ευχαριστώντας τους άνδρες και τις γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ. για τις πολυεπίπεδες υπηρεσίες που προσφέρουν καθημερινά, ο κ. Καράογλου σημείωσε: “Οι Έλληνες αστυνομικοί βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της πανδημίας και τα μέτωπα που καλούνται να διαχειριστούν είναι πολλά και σημαντικά. Αξίζουν την αναγνώριση και τον σεβασμό μας”.

Πρόσθεσε ακόμη τα εξής:”Η Πολιτεία μεριμνά για την ασφάλεια τους, διευκολύνοντας με όποιον τρόπο μπορεί το έργο που επιτελούν και θωρακίζοντας τόσο τη δική τους υγεία όσο και των οικογενειών τους. Φροντίζουμε με επιμέλεια εκείνους που φροντίζουν νυχθημερόν για την ασφάλεια όλων μας.” Ο Υφυπουργός, εξήρε στη συνέχεια τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας στην επιτυχημένη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης.

Επίσης ευχαρίστησε την επιχείρηση “Αγγελίνα Παπακωνσταντίνου Α.Ε.” για τη συμμετοχή της στο μεγάλο δίχτυ αλληλεγγύης και προστασίας που απλώνει το Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) πάνω από τους ανθρώπους που δίνουν νυχθημερόν τη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό. “Στα δύσκολα”, είπε, “αποδείξαμε ότι μπορούμε να πορευόμαστε όλοι μαζί”.

Εκπροσωπώντας την επιχείρηση που έκανε τη δωρεά, η κυρία Θεοδώρα Παπακωνσταντίνου χαρακτήρισε “αυτονόητη” την ανταπόκριση στο κάλεσμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που απηύθυνε ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης).  “Σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε ως κοινωνία, χρέος μας είναι να στηρίξουμε με πράξεις τους αστυνομικούς που δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό για να προστατεύουν τη ζωή και τις περιουσίες μας. Οι μάσκες που ως επιχείρηση δωρίζουμε είναι ένα ειλικρινές και εγκάρδιο “ευχαριστώ” στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας”.