Καθ΄οδόν προς το χωριό του, Πορρόϊα Σερρών, εκινείτο με το αυτοκίνητό του ο πρώην Περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης και ξαφνικά βλέπει φλόγες να βγαίνουν από το καπό.

Ευτυχώς πρόλαβε και ακινητοποίησε το αυτοκίνητο στα 100 μέτρα σε ανηφόρα, οπότε κατέβηκαν έγκαιρα τόσο ο ίδιος όσο και οι άλλοι επιβάτες.

Οι ζημιές πολλές, αλλά ο Παναγιώτης ευλογεί τον Θεό και την Παναγία, που σώθηκαν. Η αιτία της φωτιάς αναζητείται σε κάποια διαρροή ή σε διαφυγή αερίου.

Εδώ η ανάρτηση του Π. Ψωμιάδη στο Facebook:

“Άλλη μία φορά η Παναγία ήταν δίπλα μου…… 1000 m πριν από χωριό μου τα Κάτω Πορόια και ενώ πηγαίναμε με 60 km είδαμε φλόγες να βγαίνουν μέσα από το καπό … Ούτε φρένα είχα ούτε τον έλεγχο του τιμονιού μετά από 100 μέτρα σταμάτησε μόνο του το αυτοκίνητο μιας και ήταν και λίγο ανηφόρα …Παρόλο ότι όλα ήταν ηλεκτρονικά δεν κλείσαν οι πόρτες και προλάβαμε και βγήκαμε….. Και έτσι αποφύγαμε τα δυσάρεστα….

Τώρα το αν προήλθε από βραχυκύκλωμα ή από το αέριο δεν μπορώ να το γνωρίζω…ΚΤΕΟ είχα περάσει πριν 5 μέρες…Το ευτύχημα είναι ότι δεν ήμασταν σε κατοικημένη περιοχή η σε δρόμο με μεγαλύτερη κυκλοφορία…. Άμεση η επέμβαση της πυροσβεστικής τους οποίους ευχαριστώ…… Το αυτοκίνητο φυσικά καταστράφηκε……. Και εγώ και ο Χρήστος και ο Παναγιώτης είμαστε όλοι καλά…. Σίγουρα κάτι δεν μου πάει καλά τον τελευταίο χρόνο….. Τρία σοβαρά χτυπήματα δεν είναι τυχαίο….Ευχαριστώ όλους και όλες για το ενδιαφέρον σας….”