Ένας πολύ αγαπητός και αξιόλογος άνθρωπος, που είχε συμβάλει με πολλές δυνάμεις στα κοινά της Καλαμαριάς έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών μετά από πολύμηνη ασθένεια.

 

Ο Γιάννης Αβραμίδης, πρώην Γενικός Γραμματέας του Δήμου Καλαμαριάς και στενός συνεργάτης του Δημάρχου Θεοδόση Μπακογλίδη με μεγάλη συνεισφορά στην πόλη και στην παράταξη, που διοικεί επί τρεις θητείες τον Δήμο, δεν άντεξε το χτύπημα της επάρατης, αν και έδινε μάχη, πάντα με ηρεμία και χαμόγελο.

Ήταν από τους ανθρώπους, που πίστευε σε αρχές και ιδανικά, συχνά ασυμβίβαστος και μακριά από ίντριγκες και εκπτώσεις σε όσα είχαν να κάνουν με την δημόσια ζωή.

Είχε τελειώσει το 1ο Λύκειο Καλαμαριάς (Τραπεζούντος) και σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Ιδιαίτερα αγαπητός ήταν και στον φίλαθλο κόσμο του Απόλλωνα, για τον οποίο έδειχνε πάντα ενδιαφέρον και φροντίδα.

Η κηδεία του Γιάννη θα γίνει αύριο (Παρασκευή) ώρα 13.30 στον μητροπολιτικό ναό της Μεταμορφώσεως στην Καλαμαριά.

Πολλοί Καλαμαριώτες με αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα εκφράζουν την οδύνη τους για τον θάνατο του Γιάννη Αβραμίδη, αδυνατώντας να πιστέψουν ότι έφυγε έτσι πρόωρα ο ευγενικός συνδημότης τους με την θέληση για προσφορά και αγώνες για καλύτερες  μέρες στον τόπο.