Χώρισε μετά από 20 χρόνια γάμου και ο διάσημος ηθοποιός Ρόμπερτ ντε Νίρο. Ο 75χρονος αστέρας και η 63χρονη σύζυγός του Γκρέις Χαϊτάουερ «δεν ζουν πλέον μαζί» σύμφωνα με το Page Six.

Η δημοσίευση αναφέρει επίσης πως το ζευγάρι, το οποίο έχει δύο παιδιά, τον 20χρονο Έλιοτ και την 6χρονη Έλεν, αναμένεται να ανακοινώσει δημοσίως τον χωρισμό του τις προσεχείς εβδομάδες.

 

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο με την σύζυγό του Γκρέις Χαϊτάουερ. Φωτογραφία: AP

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο με την σύζυγό του Γκρέις Χαϊτάουερ.

Το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και μερικές εβδομάδες. Μια πηγή δήλωσε στο περιοδικό People πως οι δυο τους ζουν πλέον χωριστά. «Μερικές φορές τα πράγματα δεν πάνε όπως εύχεσαι ή θα ήθελες» ανέφερε.

Ο διάσημος ηθοποιός εμφανίστηκε την Δευτέρα σε εκδήλωση του MoMa στη Νέα Υόρκη χωρίς να έχει στο πλευρό του την σύζυγό του.

Δεν είναι πάντως ο πρώτος χωρισμός για το ζευγάρι που παντρεύτηκε το 1997. Δύο χρόνια μετά τον γάμο τους, ο Ντε Νίρο είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου, αλλά τελικά δεν προχώρησε η διαδικασία.
Ο Ντε Νίρο είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου ξανά στο παρελθόν αλλά τελικά δεν προχώρησε η διαδικασία

 

Ο Ντε Νίρο είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου ξανά στο παρελθόν αλλά τελικά δεν προχώρησε η διαδικασία. Το ζευγάρι τελικά τα ξαναβρήκε, ανανεώνοντας μάλιστα τους γαμήλιους όρκους του το 2004.

Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο είναι ιδιαίτερα μυστικοπαθής όσον αφορά στη σχέση του με την Γκρέις, αλλά και οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα ειλικρινείς σχετικά με την πεποίθησή τους πως ο αυτισμός του γιου τους Έλιοτ, συνδέεται με τα εμβόλια.

Εξηγώντας πώς η Γκρέις πιστεύει ότι ο γιος του «άλλαξε μέσα σε μια νύχτα» αφότου εμβολιάστηκε ως παιδί, ο Ρόμπερτ είχε δηλώσει στο Today το 2017: «Τα εμβόλια είναι επικίνδυνα για ορισμένα άτομα που είναι πιο ευαίσθητα. Κανείς δεν φαίνεται να θέλει να το αντιμετωπίσει αυτό ή λένε πως είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα».
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο με την υιοθετημένη κόρη του Ντρένα

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο με την υιοθετημένη κόρη του Ντρένα

Ο διάσημος ηθοποιός είχε παντρευτεί ξανά με την ηθοποιό Νταϊάν Άμποτ, από το 1976 έως το 1988. Είχε αποκτήσει έναν γιο, τον Ραφαήλ το 1976 και ο Ντε Νίρο είχε υιοθετήσει την κόρη της Άμποτ Ντρένα, από την προηγούμενη σχέση της.

Αλλά ο Ντε Νίρο έχει άλλα δύο παιδιά με την πρώην του Τούκι Σμιθ: τα δίδυμα Ααρόν και Τζούλιαν.
Η πρώην σύζυγος του ηθοποιού, Νταϊάν Άμποτ

Ωστόσο, είχε μοιραστεί κάποιες συμβουλές για τον γάμο στην Independent το 2014, λέγοντας: «Το μόνο που θα ήθελα να πω είναι πως όταν είσαι παντρεμένος, είναι πιο εύκολο να μην έχεις παιδιά αν πρόκειται να χωρίσεις – κάνει πιο εύκολη τη ζωή»

ΠΗΓΗ iefimerida.gr