Συνελήφθη ο 24χρονος δράστης, γείτονας του θύματος, που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για ναρκωτικά. Πήγε να κρυφτεί στο σπίτι του πατέρα του, αλλά τον βρήκαν.-

 

Στη σύλληψη του δράστη που φέρεται να σκότωσε το βράδυ του Σαββάτου μια 77χρονη γυναίκα στο σπίτι της στην Περαία προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές. Πρόκειται για 24χρονο άνδρα, που ήταν οπλισμένος με μαχαίρι και μπήκε στο σπίτι της ηλικιωμένης για να την ληστέψει.

Τη νεκρή γυναίκα είχαν βρει οι γείτονές της, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία, που διαπίστωσε μετά από έρευνα ότι δράστης  ήταν ο 24χρονος γείτονας, που έμενε σε κοντινή οικοδομή. Στο σπίτι δεν υπήρχαν σημάδια παραβίασης κάτι που δείχνει ότι στον δράστη άνοιξε η ίδια η γυναίκα. Από την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε ότι ο 24χρονος τραυμάτισε θανάσιμα την ηλικιωμένη, με στιλέτο στο λαιμό. Στη συνέχεια κρύφτηκε σε διαμέρισμα , όπου διέμενε ο πατέρας του.

Οι αστυνομικοί, μετά από οργανωμένη επιχείριση, συνέλαβαν τον δράστη μέσα στο σπίτι του. Εκεί εντόπισαν το φονικό όπλο καθώς και μικροποσότητες ναρκωτικών. Όπως διαπιστώθηκε ο νεαρός είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για κατοχή ναρκωτικών.