Φοιτητής της ιατρικής ο δράστης και αυτόχειρας με ψυχολογικά προβλήματα. Από άλλη μητέρα ήταν το κοριτσάκι, που δέχθηκε πυροβολισμούς από καραμπίνα και έπεσε νεκρό.

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στο Άργος, όπου ένας νεαρός άνδρας, οπλισμένος με καραμπίνα, μπήκε σε διαμέρισμα, στην οδό Ομήρου, στο οποίο έβαλε φωτιά, πυροβόλησε και σκότωσε την 10χρονη ετεροθαλή αδελφή του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Όπως ανέφεραν πηγές της αστυνομίας, πρόκειται για τον γιο ενός γιατρού από προηγούμενο γάμο του. Ο γιατρός -μικροβιολόγος στο Άστρος Κυνουρίας – έχει ξαναπαντρευτεί και έχει αποκτήσει με την αναισθησιολόγο σύζυγό του, ένα κοριτσάκι. Για άγνωστους λόγους ο νεαρός που ήταν φοιτητής ιατρικής, 29 ετών και αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, μπήκε μαινόμενος στο σπίτι της μητριάς του και το πυρπόλησε. Εν συνεχεία, πυροβόλησε στην είσοδο της πολυκατοικίας και τραυμάτισε θανάσιμα την ετεροθαλή αδελφή του, ενώ ο ίδιος αυτοκτόνησε.

Μόλις τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά, η αστυνομία εντόπισε τον 29χρονο νεκρό στον τρίτο όροφο της πολυκατοικιας. Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Ομήρου 2 κοντά στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας.

Πηγή: iefimerida.gr