Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή της 35χρονης, που είχε οδηγηθεί νωρίτερα στην Ασφάλεια Αθηνών ως η βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στις 20 Μαΐου.

Η γυναίκα εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι είναι αθώα, ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η αστυνομία έχει ισχυρά στοιχεία που την ενοχοποιούν, ώστε αύριο, Παρασκευή, να την οδηγήσει στον εισαγγελέα.

Νωρίτερα, και  σύντροφος της 35χρονης είχε κληθεί   στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών προκειμένου να δώσει στους αστυνομικούς στοιχεία που από τη μία έχουν να κάνουν με τη σχέση του με την κατηγορούμενη  και από την άλλη λεπτομέρειες για την επαφή του με την 34χρονη Ιωάννα..

Οι πληροφορίες λένε ότι ο άνδρας υποστήριξε ότι δεν είχε σχέση με την Ιωάννα και όλα ήταν στο μυαλό της φίλης του. Φέρεται δε να είπε ότι η ύποπτη πίστευε ότι για το γεγονός ότι η σχέση τους έχει βαλτώσει και δεν προχωρούσε οφειλόταν στην επαφή που είχε με την Ιωάννα. Κάτι το οποίο δεν ίσχυε, όμως η ύποπτη ήταν πεπεισμένη για το αντίθετο.

Ιδιωτική υπάλληλος σε δικηγορική εταιρεία και όμορφη

Η 35χρονη είναι ιδιωτική υπάλληλος σε δικηγορική εταιρεία που συνεργαζόταν με το ασφαλιστικό πρακτορείο στο οποίο εργαζόταν η Ιωάννα και, κατά πληροφορίες, είχε ερωτική αντιζηλία με την 34χρονη, την οποία κατηγορούσε ότι μπήκε εμπόδιο ανάμεσα σε εκείνη και τον σύντροφό της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν από έναν γάμο στην Αιτωλοακαρνανία που είχαν πάει τόσο η 35χρονη με τον σύντροφό της όσο και η Ιωάννα. Αυτό είχε συμβεί  πριν από περίπου έναν χρόνο. Μετά τον γάμο, το θύμα δέχθηκε αίτημα φιλίας από τον σύντροφο της προσαχθείσας. Αυτό ενόχλησε πολύ την 35χρονη που άρχισε να καλεί την Ιωάννα και να την κατηγορεί.

Πρόκειται για μία εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία, όμως, όπως λέγεται, δεν άντεξε το γεγονός ότι ο άνθρωπος που ήταν ερωτευμένη ενδεχομένως να έτρεφε συναισθήματα για την 34χρονη Ιωάννα.

Η εν λόγω γυναίκα δεν ανήκε στην ομάδα των πέντε βασικών υπόπτων, αλλά στην ομάδα των 20 υπόπτων που είχε αρχικά συγκροτήσει το επιτελείο των αστυνομικών που χειρίζεται την υπόθεση.

Στην 35χρονη οδηγήθηκαν από το γεγονός ότι το κινητό της τηλέφωνο φάνηκε να καταγράφεται από κυψέλες εταιρειών κινητής τηλεφωνίας  στα σημεία στα οποία έχουν καταλήξει οι αστυνομικοί ότι κινήθηκε η μαυροντυμένη γυναίκα.

Ένοικοι της πολυκατοικίας στην οποία έμενε η 35χρονη με τον αδερφό της μίλησαν στο protothema.gr και είπαν ότι «το τελευταίο διάστημα δεν είχε αλλάξει η συμπεριφορά της». «Δεν είχε απασχολήσει, δεν είχε δώσει δικαιώματα με τον αδερφό της, μας είχε πει ότι δούλευε σε συμβολαιογραφείο». «Ήταν πολύ περιποιημένη αλλά το τελευταίο διάστημα ήταν με φόρμες» είπε άλλη ένοικος. (Πηγή: Protothema.gr)