Άλλοι τρεις άνθρωποι ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους και υπέκυψαν σε άλλες θαλάσσιες περιοχές της χώρας.

 

Ένα κοριτσάκι πέντε ετών ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την θάλασσα στην ακτή της Αγίας Τριάδας Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Παρασκευής.

Παρά τις προσπάθειες όσων βρίσκονταν εκεί κοντά και προσέτρεξαν για βοήθεια, η μικρή δεν ανέκτησε τις αισθήσεις της. Λίγο αργότερα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Ο θάνατος του μικρού κοριτσιού έρχεται να προστεθεί σε άλλα δύο περιστατικά, που σημειώθηκαν αυτές τις μέρες σε θαλάσσιες περιοχές της χώρας.

76χρονη στην Εύβοια

Ειδικότερα, στην θαλάσσια περιοχή Παναγίτσα Δροσιάς στη Χαλκίδα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις μία 76χρονη, η οποία διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Και άλλη γυναίκα στη Σαλαμίνα

Στη θαλάσσια περιοχή Αλυκής Σαλαμίνας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της μια 71χρονη, η οποία διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

75χρονος στο Γύθειο

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας «ΤΡΙΝΗΣΩΝ» Δήμου Ευρώτα, εντός Λακωνικού κόλπου, 75χρονος.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Γυθείου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμεναρχείο Γυθείου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.