Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό της γυναίκας με τα μαύρα, που έριξε βιτριόλι στην 34χρονη ασφαλιστική σύμβουλο στην Καλλιθέα Αττικής, καθώς το θύμα έδωσε ένα στίγμα των υποψιών του για την δράστιδα.

Η κοπέλα επέμεινε περισσότερο προς την κατεύθυνση ατόμου, που ήξερε τον χώρο εργασίας καθώς και πρόσωπα και καταστάσεις στην εταιρεία, χωρίς να δίνει έμφαση σε ερωτικά ζητήματα.

Σύμφωνα με τον συνήγορό της Απόστολο Λύτρα, ο οποίος μίλησε στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Μάζί σου» το θύμα της επίθεσης, η 34χρονη Ιωάννα, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, του αποκάλυψε ότι η μαυροφορεμένη γυναίκα ήταν κρυμμένη στο υπόγειο της εταιρείας και πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά της. Της πέταξε το βιτριόλι και εξαφανίστηκε. Μάλιστα, όπως τόνισε η γυναίκα με τα μαύρα φάνηκε να κινήθηκε σαν να ήξερε το χώρο.

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια και κυρίως εξονυχιστικά τα βίντεο από τα παρακείμενα καταστήματα για να εντοπίσουν την γυναίκα που έκανε την επίθεση. Ωστόσο τα στοιχεία αυτή την ώρα είναι λιγοστά. Παράλληλα, στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει οι σχέσεις της 34χρονης στο παρελθόν καθώς, σύμφωνα με όσα μετέδωσε χθες το Star είχε μεταβεί σε αστυνομικά τμήματα τα τελευταία 5 χρόνια μετά από επεισόδια με πρώην συντρόφους της.

Η Ιωάννα κάλεσε τον δικηγόρο στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα της επίθεσης ζήτησε το πρωί του Σαββάτου από τη μητέρα της να καλέσει τον δικηγόρο της κ. Λύτρα στο νοσοκομείο. Εκείνος μετέβη αμέσως εκεί και τότε η Ιωάννα του είπε ότι έκανε συνδυαστικές σκέψεις «δείχνοντας» προς την κατεύθυνση που πρέπει να γίνουν οι έρευνες.

Η Ιωάννα έδωσε βάρος στο γεγονός ότι η γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι ήξερε πολύ καλά τον χώρο όπου έγινε η επίθεση, δηλαδή την ασφαλιστική εταιρεία στην οποία εργάζεται. «Η Ιωάννα θεωρεί ότι όποιος έκανε την επίθεση γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στην εταιρεία» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας, σημειώνοντας ότι αυτό που έγινε «δείχνει εμμονή που μπορεί να μη σχετίζεται με πραγματικά γεγονότα».

Ο δικηγόρος της ζήτησε από την 34χρονη να ενημερώσει αμέσως την αστυνομία, για ό,τι στοιχείο σκέφτεται ώστε να φτάσει το γρηγορότερο δυνατόν στην δράστη.

Ανάστατη η τοπική κοινωνία της Αμφιλοχίας

Στο Λουτρό Αμφιλοχίας, απ’ όπου κατάγεται η 34χρονη η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη. Συγγενείς, φίλοι και γείτονες έχουν μόνο καλά λόγια να πουν για την 34χρονη. Μια γυναίκα, που όπως λένε στην εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ, δεν έδινε δικαιώματα με τη συμπεριφορά της ποτέ.

Μιλούν για ένα “χρυσό κορίτσι, γεμάτο κέφι και ζωντάνια”. Ένα παιδί που σπούδασε και πήρε τη ζωή στα χέρια του. (Πηγή: iefimerida.gr)