Η παθολογική ζήλια και η αγωνία του για το αν θα έβλεπε να παιδιά του μετά το διαζύγιο οδήγησαν τον 55χρονο άνδρα να σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια την 43χρονη γυναίκα του στο χωριό Πηγές του δήμου Νέστου στην Καβάλα.

Αύριο, Κυριακή, αναμένεται να πουν το τελευταίο αντίο στην 43χρονη φαρμακοποιό φίλοι και συγγενείς στον Αμυγδαλεώνα της Καβάλας.

Τραγικές φιγούρες, τα δύο ανήλικα αγοράκια, 6 και 10 ετών , που είχε αποκτήσει με τον καθομολογίαν δολοφόνο της, ο οποίος- όπως έδειξε η νεκροψία νεκροτομή στην σορό της 43χρονης-, την στραγγάλισε.

Ο δράστης πέρασε τα χέρια του γύρω από τον λαιμό της μητέρας των παιδιών του, πιέζοντας τα μέχρι που έκοψε το νήμα της ζωής της.

Ο 55χρονος φέρεται να ζήλευε παθολογικά την γυναίκα του -όπως αναφέρει και το περιβάλλον της 43χρονης-, ενώ ο ίδιος με ένα μαχαίρι προκάλεσε τραύματα στον λαιμό και τα χέρια του.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο μπήκαν από την πίσω πόρτα του φαρμακείου και βρήκαν νεκρή την 43χρονη σε ένα ράντζο στο χώρο που είχε για να ξεκουράζεται κατά την διάρκεια των εφημεριών και μέσα στα αίματα τον δράστη, ο οποίος χθες υπεβλήθη, σε χειρουργείο μίας ώρας στο γενικό νοσοκομείο Καβάλας, όπου νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική , φρουρούμενος, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο.

Ο γυναικοκτόνος έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας του φαρμακείου να προσπαθεί να τραυματίσει τον εαυτό του στα χέρια και στον λαιμό του με αιχμηρά αντικείμενα για σχεδόν επτά ολόκληρες ώρες, μέχρι που κάλεσε την αστυνομία περίπου στη μία το πρωί και ομολόγησε την πράξη του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές , αρκετές ώρες μετά το αποτρόπαιο έγκλημα του, κάλεσε τις αρχές λέγοντας «έκανα κακό στη γυναίκα μου» ενώ ενώπιον των αστυνομικών φέρεται να υποστήριξε: «Μου είπε ότι θέλει να χωρίσουμε. Την σκότωσα, γιατί φοβόμουν ότι δεν θα με άφηνε να βλέπω τα παιδιά».

Ωστόσο σύμφωνα με μαρτυρίες η οικογένεια της 43χρονης, την αναζητούσε όλο το απόγευμα της Πέμπτης, πραγματοποιώντας συνεχείς κλήσεις στο τηλέφωνο της χωρίς όμως να μπορούν να την εντοπίσουν, με αποτέλεσμα να επικοινωνήσουν με κατοίκους της περιοχής, ζητώντας να πάνε στο φαρμακείο να δουν αν είναι καλά.

Τα ρολά του φαρμακείου ήταν κατεβασμένα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να δουν μέσα και έτσι επικοινώνησαν και πάλι με τον πατέρα της 43χρονης ενημερώνοντας τον.

Σε αναρτήσεις της στα κοινωνικά δίκτυα η γυναίκα έδειχνε ότι επιζητούσε την ηρεμία της και ήθελε να κάνει ένα βήμα μπροστά, αλλάζοντας την ζωή της.