Άστεγη και εξαρτημένη από ουσίες φέρεται ότι ήταν η γυναίκα, που βρέθηκε μαχαιρωμένη χθες το πρωί απέναντι από τη Βαρβάκειο Αγορά στην Αθήνα.

Η γυναίκα, γύρω στα 50 -αγνώστων λοιπών στοιχείων- βρέθηκε άγρια δολοφονημένη, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, που έχουν στην ΕΛ.ΑΣ. και το οπτικό υλικό που έφθασε στα χέρια τους.

Το υλικό από τις κάμερες, σε συνδυασμό με την ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει στη σορό της, αναμένεται να λύσει το μυστήριο γύρω από το έγκλημα που απασχολεί από χθες.

Αστυνομικοί μέχρι χθες αργά το βράδυ έψαχναν για τυχόν βίντεο που θα είχαν αποτυπώσει τις κινήσεις των δραστών αλλά και του θύματος, σε μια προσπάθεια να βρουν την πορεία της για το πώς κατέληξε στο συγκεκριμένο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί πήγαν χθες πραγματικά πόρτα-πόρτα αναζητώντας στοιχεία, ενώ έψαξαν ακόμη και κάδους απορριμμάτων στην περιοχή ερευνώντας το ενδεχόμενο οι δράστες μετά το άγριο έγκλημα να απέρριψαν σε κοντινούς κάδους προσωπικά της αντικείμενα, όπως την τσάντα της.

Στα αζήτητα η άμοιρη γυναίκα

Μέχρι τώρα, πάντως, δεν έχει αναζητήσει κανείς τη γυναίκα, ούτε έχει γίνει εφικτό να βρεθεί το παραμικρό στοιχείο που να παραπέμπει στην ταυτότητά της. Η ηλικία της εκτιμάται στα 50 έτη, ενώ έχουν ληφθεί και δακτυλικά αποτυπώματα στην προσπάθεια να ανευρεθεί η ταυτότητά της.

Περίοικοι πάντως ανέφεραν ότι φέρεται να ήταν άστεγη και τοξικοεξαρτημένη, ενώ καταστηματάρχες της περιοχής φέρονται επίσης να αναγνώρισαν τη γυναίκα ως άτομο που σύχναζε στην περιοχή. Η συγκεκριμένη περιοχή όπου βρέθηκε δολοφονημένη η γυναίκα είναι στέκι τοξικοεξαρτημένων.

Η γυναίκα βρέθηκε άγρια δολοφονημένη χθες από χρήστες ναρκωτικών, οι οποίοι και ενημέρωσαν τη Δημοτική Αστυνομία. Ωστόσο, δεν ήταν σε θέση να δώσουν το παραμικρό περαιτέρω στοιχείο. Η δολοφονία εκτιμάται ότι έγινε χθες το πρωί, με αιχμηρό αντικείμενο. Το θύμα φέρει 5 τραύματα στον λαιμό.

Τα σενάρια για την άγρια δολοφονία

Ανάμεσα στα ενδεχόμενα που εξετάζονται είναι οι δράστες να επιτέθηκαν με μαχαίρι στη γυναίκα για να αρπάξουν την τσάντα της με λεφτά την ώρα που διέσχιζε το σημείο, χωρίς όμως οι Αρχές να αποκλείουν το ενδεχόμενο να υπήρξε κάποιου είδους διαφωνία που να αφορούσε τη χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Να σημειωθεί ότι δίπλα στην άτυχη γυναίκα βρέθηκε ένα κομμάτι από λουράκι τσάντας -το οποίο οι Αρχές ερευνούν για το κατά πόσον θα μπορούσε να μαρτυρά ληστεία- και χρησιμοποιημένες σύριγγες.