Σε κατάσταση σοκ είναι οι γονείς αλλά και οι συμμαθητές της 15χρονης κοπέλας που αυτοκτόνησε σε ιδιωτικό αμερικανικό σχολείο στο Χαλάνδρι, εν ώρα μαθήματος.

Η μαθήτρια, κόρη Αμερικανών διπλωματών και μάλιστα υψηλόβαθμων στελεχών της πρεσβείας των ΗΠΑ, έβαλε τέλος στη ζωή της πηδώντας από τον 3ο όροφο του κτιρίου όπου στεγάζεται το σχολείο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η καθαρίστρια ήταν αυτή που τη βρήκε στο έδαφος, ενώ οι καθηγητές έσπευσαν να αποτρέψουν τα υπόλοιπα παιδιά να δουν το αποτρόπαιο θέαμα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και μετέφερε την μαθήτρια στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Έγινε προσπάθεια επί μία ώρα να την επαναφέρουν με ΚΑΡΠΑ, αλλά, δυστυχώς, ήταν ήδη αργά.

Σε σοκ οι γονείς της, τους παρασχέθηκε ψυχολογική υποστήριξη

Οι γονείς της ειδοποιήθηκαν και πήγαν στο νοσοκομείο, συντετριμμένοι. Αμέσως υπήρξε ψυχολογική υποστήριξη στην οικογένεια, ενώ τα τηλέφωνα μεταξύ ΓΑΔΑ και αμερικανικής πρεσβείας είχαν πάρει «φωτιά».

Η έφηβη φέρεται να είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και στο παρελθόν. Λέγεται ότι είχε εμφανίσει ψυχολογικά προβλήματα και το τελευταίο διάστημα δεν ήταν σε καλή κατάσταση.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί σημείωμα της 15χρονης στο οποίο να εξηγεί για ποιον λόγο προέβη στο απονενοημένο διάβημα.