Καταιγισμό πυρών από πυροβόλο όπλο δέχθηκαν το βράδυ αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή του χωριού Κυψέλη των Τζουμέρκων στην Ήπειρο, όταν έκαναν σήμα σε ΙΧ χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας να σταματήσει για έλεγχο.

Έκτοτε βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση από αστυνομικές δυνάμεις της Άρτας και των Ιωαννίνων για τον εντοπισμό του οχήματος, επιβάτες του οποίου νωρίτερα, είχαν πυροβολήσει εναντίον αστυνομικών που περιπολούσαν στην περιοχή.

Λίγο πριν τις 9.00 το βράδυ περιπολικό από το Αστυνομικό Τμήμα Κεντρικών Τζουμέρκων βρισκόταν κοντά στο χωριό της Κυψέλης.

Εκεί εντόπισε ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα να κινείται ύποπτα. Το όχημα δεν έφερε πινακίδες.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν να το καταδιώκουν και τότε ένας από τους επιβαίνοντες πυροβόλησε αρκετές φορές εναντίον τους.

Η εκτίμηση είναι ότι οι άγνωστες χρησιμοποίησαν όπλο τύπου Καλάσνικοφ. Από τους πυροβολισμούς ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Το όχημα κινήθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση και από την ώρα εκείνη είναι σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας στα Ιωάννινα και την Άρτα.

Μπλόκα και περιπολίες έχουν αυξηθεί στην ευρύτερη περιοχή των Τζουμέρκων χωρίς μέχρι στιγμής να έχει εντοπιστεί το ύποπτο όχημα.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται τρία άτομα, ανέπτυξε ταχύτητα για να αποφύγει τον έλεγχο και άρχισε η καταδίωξη από τους αστυνομικούς.

Στην αστυνομική επιχείρηση συμμετέχουν αστυνομικοί από τα Γιάννενα και την Άρτα.