Το ύστατο “χαίρε” στον σπουδαίο ερμηνευτή Γιάννη Βογιατζή είπαν οι συγγενείς, οι φίλοι και πολλοί άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό κόσμο, που έσπευσαν από νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου στην Κερατέα, όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία. 

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης με τη βελούδινη φωνή πέθανε την περασμένη Τρίτη σε ηλικία 89 ετών, σκορπίζοντας  θλίψη στην οικογένεια και τους φίλους του.

Στο τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Βογιατζή, πλάι στην οικογένειά του, βρέθηκαν ο ηθοποιός, πρώτος ξάδελφός του, Γιάννης Βογιατζής, ο Γιώργος Μαργαρίτης, η Κωνσταντίνα, η Λουκίλα Καρρέρ, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Κώστας Βενετσάνος, ο Μίμης Δομάζος.

Ο ηθοποιός Γιάννης Βογιατζής, πρώτος ξάδερφος του θανόντος, με τον Μίμη Δομάζο, έξω από την εκκλησία. 

Μιλώντας στις κάμερες έξω από την εκκλησία, ο γιος του Γιάννη Βογιατζή δήλωσε: «Δεν υπάρχει πόνος, δεν το έχω συνειδητοποιήσει, δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει».

«Άλλος ένας στενός συνεργάτης του συζύγου μου, Μίμη Πλέσσα, σωπαίνει. Την τελευταία 5ετία έχουν χαθεί σημαντικοί καλλιτέχνες», δήλωσε η Λουκίλα Καρρέρ προσερχόμενη στην κηδεία του Γιάννη Βογιατζή.

Η ταφή του Γιάννη Βογιατζή έγινε στο νεκροταφείο της Κερατέας, ενώ δεν θα αποτεφρωθεί η σορός του, όπως αρχικά είχε διαρρεύσει.