Κοινό μήνυμα: Ο εμβολιασμός μας γλιτώνει από την μεγάλη ταλαιπωρία.

Θετική στον κορωνοϊό αλλά με ελαφρά συμπτώματα είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή και γι αυτό σήμερα δεν βρέθηκε στο πλατό της πρωινής εκπομπής Happy Day.

«Είμαι σε μια κατάσταση σοκ γιατί το ακούς παντού γύρω σου αλλά δεν περιμένεις ότι θα σου συμβεί», είπε η παρουσιάστρια βγαίνοντας μέσω σύνδεσης skype στην εκπομπή. «Βγήκα θετική στο rapid test, θετική και στο δεύτερο και θα κάνω το μοριακό. Δεν έχω κάποιο σύμπτωμα πέρα από ένα ανεπαίσθητο μπούκωμα», εξήγησε.

Όπως παραδέχθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι διπλά εμβολιασμένη και θα έκανε την τρίτη δόση στα τέλη Ιανουαρίου.

Πάντως τόνισε με έμφαση ότι ευτυχώς, που είχε εμβολιαστεί για να περάσει τώρα με μεγαλύτερη ευκολία την νόσηση και την καραντίνα στο σπίτι, προσέχοντας ιδιαίτερα να μην κολλήσει τα παιδιά και ο σύζυγός της.

Πριν από λίγες μέρες είχε βρεθεί θετική στον κορωνοϊό και η Τίνα Μεσσαροπούλου, συμπαρουσιάστρια της ίδιας εκπομπής, που πέρασε την καραντίνα με ήπια συμπτώματα, καθώς και αυτή ήταν εμβολιασμένη.

Κοινό χαρακτηριστικό όλων, όσοι νοσούν είτε από τα μέσα ενημέρωσης είτε από την πολιτική ζωή είναι το μήνυμα προς όλους να πάνε να κάνουν τα εμβόλια όσο πιο σύντομα μπορούν. Το ίδιο ανέφερε σε ανάρτησή του και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, που βρίσκεται ακόμη σε καραντίνα.