Άλλη μία υπόθεση φρίκης αποκαλύφθηκε από τις αστυνομικές αρχές στην Καβάλα μετά την καταγγελία μιας 26χρονης, που ανέφερε ότι την βίαζε από οκτώ ετών ο πατέρας της. 

Ο δράστης συνελήφθη και προφυλακίστηκε, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Πρόκειται για έναν 52χρονο από την κοινότητα Ερατεινή, του Δήμου Νέστου, στην Καβάλα, που κατηγορείται για τον επί σειρά ετών βιασμό της κόρης του από τότε, που ήταν οκτώ ετών.

Ο 52χρονος άνδρας κατά την απολογία του φέρεται να παραδέχθηκε πως είχε σεξουαλικές σχέσεις με την 26χρονη σήμερα κόρη του από την μικρή ηλικία της. Είπε, όμως, πως αυτή ήταν που τον προκαλούσε, κάτι, που προκάλεσε την οργή όσων έμαθαν για την υπόθεση.

Ο ίδιος, που μεταξύ άλλων βαρύνεται με τις κατηγορίες του βιασμού και των ασελγών πράξεων μεταξύ συγγενικών προσώπων, δεν ζήτησε δικηγόρο και το δικαστήριο του διόρισε αυτεπάγγελτα συνήγορο υπεράσπισης.

Γενετικό υλικό από τον 52χρονο για να διαπιστωθεί αν είναι δικά του τα δύο παιδιά της 26χρονης

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η καταγγελία φέρεται να έγινε από την ίδια την κόρη, η οποία είναι μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, ενός και επτά ετών αντίστοιχα, για τα οποία οι κοινωνικές υπηρεσίες και οι αστυνομικές αρχές διερευνούν αν πρόκειται για παιδιά του πατέρα της. Το κορίτσι φέρεται να έχει νοητική υστέρηση.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα προβληματικό οικογενειακό περιβάλλον, με τον 52χρονο πατέρα να προβαίνει συστηματικά σε άσκηση ενδοοικογενειακής βίας και εις βάρος της συζύγου του.

Μάλιστα, η ιατροδικαστική υπηρεσία έλαβε γενετικό υλικό από τα δύο παιδιά προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο 52χρονος είναι ο πατέρας τους. Επίσης, η ιατροδικαστική υπηρεσία Θράκης ζήτησε να εξετάσει και τα άλλα επτά αδέλφια της οικογένειας, ώστε να διαπιστωθεί αν και αυτά είχαν δεχθεί σεξουαλική κακοποίηση.