Στην ταβέρνα «Κρητικός» στο Κερατσίνι βρέθηκε από το πρωί της Τετάρτης η Δάφνη Μητσοτάκη, κόρη του πρωθυπουργού, όπου βοήθησε στη συσκευασία και διανομή συσσιτίων.

Σύμφωνα με ανάρτηση του ιδιοκτήτη της ταβέρνας στα social media, η 17χρονη Δάφνη καθάριζε πατάτες και δεν σταμάτησε να συσκευάζει τρόφιμα τα οποία δίνονται καθημερινά σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Εκτός από την κόρη του πρωθυπουργού στην ταβέρνα βρέθηκε και κλιμάκιο του υπουργείου Εργασίας, το οποίο κατέγραψε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι βρίσκονται καθημερινά εκεί για να λάβουν τρόφιμα.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Καλή χρονιά!!! πάνω από 750 χοιρινές μπριζόλες σήμερα με ρύζι και πατάτες. Σήμερα μοιράσαμε και ρουχαλάκια, ράντζα-κρεβατάκια. Ευχαριστώ πολύ την Simple City S.A στη λεωφόρο Μουρνιών στα Χανιά που μας έστειλε ραντζάκια και κρεβατάκια για τα παιδιά να τα μοιράσουμε σε οικογένειες που τα είχαν ανάγκη.

Ευχαριστώ πολύ τον Απολλώνιο Κερατσινίου , ευχαριστώ πολύ την terra Creta. Σήμερα είχαμε όλη μέρα το Υπουργείο Εργασίας και κατέγραψε όλο τον κόσμο, είδε τα προβλήματα του. Κάποια άνθρωποι δεν ήξεραν καν πως να πάρουν το ΚΕΑ, δόξα το θεό πλέον θα βοηθήσουν κόσμο.

Σήμερα είχαμε από το πρωί μία μικρή εθελόντρια για την οποία πρέπει να είναι περήφανος ο πατέρας της γιατί της έλεγα κάτσε λίγο να ξεκουραστείς και δεν σταμάταγε. Ομιλώ για την Δάφνη Μητσοτάκη που την είχαμε σήμερα όλη μέρα μαζί μας, καθάριζε πατάτες και συσκεάαζε τα τρόφιμα και δεν σταμάτησε να δουλεύει.

Ευχαριστώ τους υπόλοιπους εθελοντές που έρχονται και με βοηθάνε, ευχαριστώ και τους αφανείς ήρωες που μου φέρνουνε τρόφιμα και μπορώ και συνεχίζω».

Σημειώνεται πως ανήμερα των Χριστουγέννων στην ταβέρνα «Κρητικός» βρέθηκε και ο πρωθυπουργός Λυριάκος Μητσοτάκης μοιράζοντας φαγητό και δώρα. . Και τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόταν από την κόρη του Δάφνη.

Όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που η μικρή Δάφνη απαθανατίζεται στο πλευρό του πατέρα της. Η μεταξύ τους αγάπη και το να βολτάρουν μαζί, συνήθως ντυμένοι casual, αρκετές φορές έχει απαθανατιστεί από τους φωτογράφους, ενώ και ο πρωθυπουργός ουκ ολίγες φορές έχει μοιραστεί στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες τόσο δικές της, όσο και των άλλων δύο παιδιών του, Σοφίας και Κωνσταντίνου.

Άνθρωποι, που βλέπουν την συμπεριφορά της Δάφνης Μητσοτάκη λένε ότι η μικρή έχει φιλοσοφία ανθρωπισμού και δεν κολακεύεται από “τα πλούτη και τα μεγαλεία”, που μπορεί να απολαμβάνει μέσα στην πρωθυπουργική οικογένεια και στο περιβάλλον των πλούσιων συνομηλίκων της.