Η ζημιά, που κάνει ο κορωνοϊός στο αναπνευστικό σύστημα, ακόμη και στους εμβολιασμένους, φάνηκε έντονα στην περίπτωση της γνωστής τραγουδίστριας Ελένης Δήμου, η οποία αν και εμβολιασμένη και με τις δύο δόσεις, μολύνθηκε και χρειάστηκε να πάει στα επείγοντα για οξυγόνο.

Η 63χρονη αγαπητή στο κοινό τραγουδίστρια, που συμμετέχει στο J2US, εξετάστηκε από τους γιατρούς για τα επίπεδα του οξυγόνου της και έφυγε από το νοσοκομείο χωρίς άλλα σοβαρά συμπτώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες νωρίτερα είχε έντονη δύσπνοια και κρίθηκε απαραίτητο να εξεταστεί από τους γιατρούς. Η κ. Δήμου δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί και επέστρεψε σπίτι της γνωστοποιώντας μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στα socila media ότι είναι καλύτερα και πως έχει εμβολιαστεί και με τις δυο δόσεις από τον Μάιο.

Η Ελένη Δήμου ανέβασε φωτογραφία από το νοσοκομείο γράφοντας: “Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Είμαι σπίτι μου με κορωνοϊό εμβολιασμένη και με τις δύο δόσεις από τον Μάιο. Χρειάστηκε να πεταχτώ στα επείγοντα σήμερα για το οξυγόνο μου! Είμαι πολύ καλύτερα ευτυχώς”.
Η περίπτωση της Ελένης Δήμου προβλημάτισε τους γιατρούς, που συνιστούν πλέον να παίρνουν μέτρα αυξημένης προστασίας όλοι οι πολίτες, ακόμη και οι εμβολιασμένοι, φορώντας μάσκες, όπου υπάρχει συνωστισμός και στους εξωτερικούς χώρους, διότι φαίνεται ότι εξασθενεί η δράση των εμβολίων μετά από μερικούς μήνες.