Τέσσερις θάνατοι μέσα σε μια μέρα

σε διάφορες παραλίες της χώρας

 

Δύο περιστατικά θανάτων σε θαλάσσιες περιοχές της Χαλκιδικής σημειώθηκαν το Σάββατο, στην πρώτη μεγάλη εξόρμηση για τις παραλαλίες μετά τις βροχοπτώσεις της προηγούμενης εβδομάδας.

Οι νεκροί είναι δυο αλλοδαποί ηλικίας 43 και 22 ετών, που ανασύρθηκαν από διαφορετικές θαλάσσιες περιοχές την ίδια μέρα. Ο 22χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή «Λιόση» Αθύτου Χαλκιδικής και διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για υπήκοο Σκοπίων.  Προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

Ο 43χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Συκιάς Σιθωνίας και διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πολύγυρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ουρανούπολης.

Σε Αττική και Χανιά

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, από την θαλάσσια περιοχή της Αρτέμιδας, ένας 75χρονος. Ο ηλικιωμένος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σπάτων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας

Στα Χανιά, χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε 65χρονη τουρίστρια, το μεσημέρι του Σαββάτου, από τη θαλάσσια περιοχή «Βλητέ Κάτω Σούδας».  Η 65χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της